2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۲

746 بازدید | 21 پست

دختر خالم یازدهمه کنکوری ۱۴۰۲

میگه امسالم آنلاین بودیم و امتحانا حضوری من هیچی یاد نگرفتم  واسه تاثیر معدل کنکور میترسه 

من بهش گفتم که امتحان نهایی دوازدهم مهمه تاثیر داره 

حالا از این گذشته خودم کامل سر در نمیارم 😐

با این تغییرات کنکور ۱۴۰۲ معدل یازدهم مهمه یا نه؟

گریه میکنه میگه ۱۹ بشه معدلم دیگه نمیتونم برم پزشکی 

معدل یازدهم مهمه یا دوازدهم؟ 

این تاثیر سوابق تحصیلی چیه کلا؟

فقط معدل دوازدهم 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

✍تغییرات کنکور تصویب قطعی شد !

1- تاثیر معدل برای کنکور ۱۴۰۱ چهل درصد شد اما همچنان تاثیر مثبت هست (همون عدم تاثیر در نظر بگیرید).

2- کنکور ۱۴۰۲ ، ۴۰ درصد تاثیر کنکور سراسری و ۶۰ درصد تاثیر #قطعی معدل خواهد بود.

3- دروس عمومی از کنکور ۱۴۰۲ و بعد از اون حذف شد .

4- در کنکور ۱۴۰۴ و بعد از اون فقط کسایی حق شرکت در کنکور دارن که دیپلم نظام آموزشی ۶-۳-۳ داشته باشن و اگر کسی بخواد کنکور بده باید دیپلم مجدد بگیره.

5- برخلاف گفته های قبلی تاثیر #معدل فقط پایه دوازدهم خواهد موند و پایه یازدهم بهش اضافه نمیشه !!

6- کنکور دوبار در سال برگزار خواهدشد.

7- دانشگاه ها میتونن حدنصاب نمره و معدل بزارن !!

➖➖➖➖➖➖➖

انجمن پژوهشی🖋️

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

معدل مهم نیس

نمره کتبی امتحان نهایی دوازدهم که اونم تاثیر مثبت داره

که البته گفتن برای ۱۴۰۲ ب بعد می‌خوان بصورت قطعی تاثیرش بدن، که البته بعید می‌دونم

درکل معدل مهم نیست اصلا، مهم اون اصل کاریه‌س کنکور 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
یعنی امسال۱۸ هم بشه  سال بعد ۲۰ اشکالی نداره دیگه؟

نه

اصلا امسال بشه 10

مهم نیست 

بگو نمره براش مهم نباشه

تاریخ و انسان محیط و این درسای چرت مهم نباشه براش

فقط و فقط یادگیری درس های اصلی 

نمره به هیچ دردی نمیخوره

فقط دوازدهم 

اون مورد ۷ یعنی چی؟

مثلا دانشگاه تهران میگه فقط معدل 20میگیرم 

منظورش اینه 

مثلا دانشگاه تهران میگه فقط معدل 20میگیرم  منظورش اینه

پارسال ۲۰ شد 

امسال بشه ۱۸ سال بعد ۲۰

معدل کلش میشه ۱۹ و اینا خب 

پس یعنی قبول نمیکنه دانشگاه؟

پس در واقع نمره امتحان نهاییا هست؟

بله اونا کشورین

اصلا فکر نمیکنم تصویبش کنن اون طرحو ک قطعی شه..

خودم از یه مشاور خوب پرسیدم گفت امکانش خیلی کمه

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
پارسال ۲۰ شد  امسال بشه ۱۸ سال بعد ۲۰ معدل کلش میشه ۱۹ و اینا خب  پس یعنی قبول نمیکنه د ...

اگر برای معدلی که داره تلاش میکنه،به تست زدنش اسیبی نمیرسونه خب خوبه

اگر تست کم میزنه و بیشتر برای مدرسه میخونه،کارش بی نهایت اشتباه هست

معدل فقط و فقط و فقط نهایی و کشوری دوازدهم مهمه