2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 21 پست
منظورش شما  از معدل ۲۰ معدل دیپلم ۲۰ هستش یا معدل دوازدهم ۲۰؟

دوازدهم دیگه

امتحان نهایی و کشوری 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر برای معدلی که داره تلاش میکنه،به تست زدنش اسیبی نمیرسونه خب خوبه اگر تست کم میزنه و بیشتر برای ...

اصلا تست نمیزنع بابا 

یه روز تو اتاقش بودم یه ساعا ۵ تا تست ریاضی زد فقط 

اصلا تست نمیزنع بابا  یه روز تو اتاقش بودم یه ساعا ۵ تا تست ریاضی زد فقط

😐😐😐

بگو برای مدرسه تلاش نکنه

کنکور و تست مهمه

اگر تا حالا نزده،5تا تو یک ساعت خوبه 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
دوازدهم دیگه امتحان نهایی و کشوری 

پس اون معدلی که دانشگاه در نظر میگیره معدل دوازدهمه؟

مثلا دانشگاه تهران میتونه بگه معدل دوازدهم۲۰؟

یا معدل دیپلم که میشه جمع معدل سه سال ۲۰؟

پس اون معدلی که دانشگاه در نظر میگیره معدل دوازدهمه؟ مثلا دانشگاه تهران میتونه بگه معدل دوازدهم۲۰؟ ...

اطلاعی ندارم

تا جایی که میدونم معدل دوازدهم مهمه

دیپلم هم قبلا معدل دوازدهم مهم بود که!

اطلاعی ندارم تا جایی که میدونم معدل دوازدهم مهمه دیپلم هم قبلا معدل دوازدهم مهم بود که!

دیپلم شده معدل سه سال 

ولی خب کلا دوازدهم ملاکه دیگه؟ نهاییا؟