2777
2789

من یکساله پیش افسرده شدم بدون دلیل حالم خیلی خوب بود از بچگی هم یادم نمیاد این مشکل برام پیش اومده باشه تو این یکسال اقدامی برای درمان نکردم الان همین که اتفاق بدی میوفته اون حالت های روزهای اولم میاد سراغم تهوع_ تپش قلب_احساس ناامیدی_بی اشتهایی که حداقل دو هفته نمیتونم چیزی بخورم تهوع بهم دست میده_کسلی بی حالی بی حوصلگی که حتی یه لبخندم به لبم نمیاد با کسی هم دلم نمیخواد حرف بزنم حتی دلم نمیخواد شوهرم برای ۱دقیقه هم تنهام بزاره صبح ها هم با تپش قلب از خواب پا میشم همیشه هم خودم رو برای همه چیز سرزنش میکنم و عذاب وجدان میگیرم افکار بد دارم که بهشون فکرمیکنم حالم خراب میشه حتی حوصله ندارم برم حموم😢

اخرین باری که رفتم دکتر حدودا یکساله پیش بود که دکتر بهم گفت فقر ویتامین دی دارم و یک هفته قرص ویتامین دی خوردم بعد قطعش کرد بنظرتون مشکلم میتونه از هورمون یا ویتامین یاکمخونی باشه؟ اگه کسی رو دیدین بخاطر اینا انقدر حالش بد شده باشه یا خودتون بگین لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله کمبود ویتامین ها اختلال غده تیرویید و هزاران دلیل

عزیزم بنظرت اینها میتونن تا این حد حال ادم رو بد کنن؟ و اینهمه مدت طول بکشه؟ چون بنظرم بدون دلیل اینطور شدم فکرمیکنم مشکلم اینها باشن

بگو چکاپ کامل بگو آزمایش تیرویید هم بنویسه علائمت رو بگو تا خودش راهنماییت کنه

عزیزم هزینه اش حدودا میدونی چقدر میشه؟

بعدش من اگه علائم هام رو بگم خودشون متوجه میشن که مشکلم از اینها هست یانه باید ببرم روانپزشک یا جای دیگه؟

اره کم خونی بیحالی و کسلی میاره .من وقتی به تغذیه ام توجه نمیکنم و کم خونی هم دارم باعث میشه حس و بد ...

پدر و مادرم از بچگی میگفتن من مشکل کم خونی دارم حالا نمیدونم این حالم به اینا ربطی داره یانه دارم دیونه میشم😢یکساله دارم عذاب میکشم

پدر و مادرم از بچگی میگفتن من مشکل کم خونی دارم حالا نمیدونم این حالم به اینا ربطی داره یانه دارم دی ...

من قرص میخورم بابت کم خونیم ک خیلیم تاثیر نداشته .تا زمانی ک میخورم یکم فقر اهنم بهتر میشه  بهد مدتی دوباره همون میشه

کم خونیت از چه نوعیه ؟؟ففر اهن یا مینور؟؟

چون  مینور باشی درمان نداره

ولی درخرصورت تغذیتو خوب کن اسفناج جگر گوسفند و جعفری زیاد استفاده کن همراه با ابلیمو تازه مصرفشون کن

عسل و مغژ اجیل بخور اینا واسه کم خونا خوبن 

من قرص میخورم بابت کم خونیم ک خیلیم تاثیر نداشته .تا زمانی ک میخورم یکم فقر اهنم بهتر میشه  بهد ...

من نمیدونم کم خونیم از چه نوعه ولی اگه از کم خونی بود بچه که بودم باید این اتفاق میوفتاد یادم نمیاد حالا اینطورشده باشم اولین بارم بود که برای درمانم اقدامی نکردم و الان همین که اتفاقی میوفته رخ نشون میده

چرا یه تاپیک تکراری میزنی با اینکه خودت میدونی باید چیکار کنی ؟ اون بارم گفتم بهت برو روانپزشک 

اگر بشه ۲ سال میشه افسردگی پایدار آنوقت دیگه باید سالها دارو بخوری

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞