2777
2789
عنوان

دوست پسرم😔

376 بازدید | 27 پست

بش میگم خیلی مسخره ای میدونستی ؟ میگ اره بهم گفتن 😐

میگم خیلی لوسی ؟ میگ اینم بهم گفتن 😐

جدیدنا هرموقه بش میگم ، میخام برم میگ من اصرارت نمیکنم .. 

ولی تا حااالا دوبار بلاکش کردم باز بعدش میاد میگ من اون حرفارو زدم ک امتحانت کنم ببینم چیکار میکنی ، برای همین رفتارای نامتعادلته ک باهم نمیتونم ازدواج کنیم 🙄

میگم اخه خودت تو حرفات میگی برو ...

میگ من میخاستم امتحانت کنم

نظرتون راجب این آدم چیه؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریضه بیشتر بلاکش کن خالش جا بیاد

بگپ اسباب بازیت نیستم هی حرف مفت میزنی

انبلاک نمیکنم تا یادبگیری امتحان نکنی

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

مگه امتحان های پایان ترمه که صد دفعه بخواد امتحان کنه😑💔 به نظرم داری وقتتو با این آدم تلف می کنی

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
مریضه بیشتر بلاکش کن خالش جا بیاد بگپ اسباب بازیت نیستم هی حرف مفت میزنی انبلاک نمیکنم تا یادبگیری ...

خسته شده از کارام 

میگ دوس ندارم وابستت شم یبار میگی عشقم 

یبار بلاک میکنی 

امااااا من بخاطر کاراشو بی توجهیاشه ک بلاک میکنم