2777
2789
عنوان

دوست پسرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 27 پست
خسته شده از کارام  میگ دوس ندارم وابستت شم یبار میگی عشقم  یبار بلاک میکنی  اماااا ...

وقتی یکی راحت بهت میگه برو یا براش مهم نیستی ، بخیالش شو

خودتو درگیرش نکن ، فقط این تو جهان نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودمم نمیدونم چیکار کنم

تمومش کن یه بار واسه همیشه. بازیچه ی دستش شدی عزیزم. 

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
مسخره و لوسه

واسه سرگرمی و شاید موقعیت جور بشه سو استفاده میخوادت 

مطمئن باش واسه ازدواج نمیخوادت 

بعد هم هنوز ازدواج نکردی ببینی چقدر توی زندگی مشترک مشکلات هست و هنوز روزگار خوشیت هست 

بعد ازدواج میشی مثل یه کلفت بپز و بشور و بچه بزرگ اینم اگه زندگی ادامه داشته باشه 

دوس پسر رو ولش کن 

من تجربه کردم و آخرش ولش کردم خودم و خدا رو شکر میکنم بهترین راه بهم نشون داد تا زندگیم رو نباختم 

الانم که ازدواج کردم شدم مثل یه کلفت توی خونه و هر روز جر و بحث و دعوا و مشغله زیاد

خسته شده از کارام  میگ دوس ندارم وابستت شم یبار میگی عشقم  یبار بلاک میکنی  اماااا ...

بگو منم دوس ندارن عاشقت شم که یبار میگی برویبار میگی امتحان بود

داره بازیت میده حواستو جمع کن

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️
ولش کن بره در آخر بگو غلطی کردی منو امتحان کردی شما ها باید امتحان پس بیدین والله😏ما اوکیم مریض شما ...

نمیدونم شاید نامتعادله رفتارم اره ؟؟ 

نامتعادلم ک یبار ک خوبیم میگم دوست دارم 

یبار ک اذیتم میکنه میگم دوست ندارم

نمیدونم شاید نامتعادله رفتارم اره ؟؟  نامتعادلم ک یبار ک خوبیم میگم دوست دارم  یبار ک اذ ...

خودتم یکم میزنی ها کلک ینی چی ثبات شخصیتی و رفتار خوبه اول تکلیف خودتو درس کن بعد اونو ببین باید چکار کنی

شایدد واقعن رقتارایه من مشکل داره!!!؟؟

رفتارت اینجوریه که فقط فک میکنی اون وجود داره و اگه ولت کنه یعنی زندگیتو از دست دادی

بیخیال بابا ،برات مهم نباشه

اگه نخواستت برات مهم نباشه 

ازکجا میدونی بازیچشم ؟ 

وقتی بلاکش می کنی و اون برمیگرده و میگه امتحانت می کردم و تو هم قبول میکنی این یعنی بازیچه شی و اونم از این بازی خوشش اومده چون مطمئنه تو یه بار دیگه هم از بلاک درش میاری و اینقدر بهت حس بد القا کرده که تو به خاطر کار درستی که کردی و بلاکش کردی عذاب وجدان داری  و خودتو مقصر میدونی و دیدم تو پست ها که گفتی خسته شده از کارام

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)