2777
2789
میخام جدابشم میگه طلاقتونمیدم چون حق طلاق بامرده الان ک چارماهه هیچی نشده شاید چن سالم مال من طول بک ...

مهرت حلال جونت ازاد کن.طلاق توافقی.یعنی جونتو بردار فرار کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی😊مامانی😁😁البتع من24سالمه شمارونمیدونم

من ۳۰ سالمه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

براچی اینکارا روکرد مریضه؟ یا معتادی چیزی هس؟ اخه لباست ب چه کارش میاد 

معتادنیس مشروب میخوره ولی خانوادتا همین جوری بی فرهنگن پنج تاخاهرداشت هرروزهرروزتوخونه من دعوابود ک چرابراش لباس گرفتی چرابیرون بردیش وفلان دفعه اخری سرهمین النگوهایی ک مهریمم بودوشوهرم خریده بود همه ریختن توخونم فحاشی کردن ابروموتوکوچه بردن ازاخرم خاهرش ب هم سیلی زد ولی بازم چون من میخاسم زندگی کنم شکایت نکردم ازشون

نه طلاش کن مهرتو بگیری. تا نره زن چهارم بگیره

میلیاردره ولی چ فایده تاوقته برم مهریموبگیرموبتونم ثابت کنم چیزی ازم نمیمونه دیگه همه چیزشو رفته زده ب اسم داداشش الان هیچی ب اسمش نیس قسطی کنن اگ چیکارکنم بعد

معتادنیس مشروب میخوره ولی خانوادتا همین جوری بی فرهنگن پنج تاخاهرداشت هرروزهرروزتوخونه من دعوابود ک ...

وای اینا دیگه کی ع ان روانی ان هرروز ک داری بااون زندگی مسکنی هرلحظه اززندگیت رو داری ازدست میدی و حرومش میکنی سریعتر جداشو هرطور ک شدع

ای بابا.... هرکس ی جوری داره میکِشه.‌‌‌..😔😔😔 عزیزم الهی ک خدا کمکت کنه... 

دوساله خیلی بهم ظلم‌کرد صبامیرفت سرکارتایازده شب منم‌گوشی نداشتم درم قفل میکردمیرفت توخونه زندانی بودم مامانم میومدازایفون حرف میزدیم باهم کاشکی اونجاشکایت میکردم ازش خیلی پشیمونم

[QUOTE=218399946]میلیاردره ولی چ فایده تاوقته برم مهریموبگیرموبتونم ثابت کنم چیزی ازم نمیمونه دیگه ه ...

چرادادگاه فرستاد هنوزجلسه تشکیل نشده برادستم تاببینم چی میشه ولی خاهراشو برده کلانتری شهادت دروغ خوردن ک اون اون شب خونه مابوده

دوساله خیلی بهم ظلم‌کرد صبامیرفت سرکارتایازده شب منم‌گوشی نداشتم درم قفل میکردمیرفت توخونه زندانی بو ...

بد دل بوده؟😟 چقدر سخت!!! عزیزم... واقعاً خدا بهت کمک کنه. وکیل بگیر، ب قاضی بگو اینکارا رو میکرد