2777
2789
دوساله خیلی بهم ظلم‌کرد صبامیرفت سرکارتایازده شب منم‌گوشی نداشتم درم قفل میکردمیرفت توخونه زندانی بو ...

چه چیزا ب حق چیزای نشنیده.چیزی از شما دیده بود ک اینجوری برخورد میکرد.شوهرت چندسالشع

وای اینا دیگه کی ع ان روانی ان هرروز ک داری بااون زندگی مسکنی هرلحظه اززندگیت رو داری ازدست میدی و ح ...

ی عروسی برام گرفتن دوساله مادرش منت میزاره سرم ک پسرم برات توتالارعروسی گرفته روزقبل عروسی انقداذیتم کردن میخاسم طلاق بگیرم اومدن گفتن ماخودمون پولاروجمع میکنیم ی وقت شماهاندزدیدا واین حرفاروزعروسی حالم بدشدورفتم دکتر...بعدشم کل پولایی ک جمع شده بودومامانش دزدیدبردامابازم هیچی نگفتیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوساله خیلی بهم ظلم‌کرد صبامیرفت سرکارتایازده شب منم‌گوشی نداشتم درم قفل میکردمیرفت توخونه زندانی بو ...

ازش دلیل کارشو میپرسیدی؟؟ بهش میگفتی چرا قفل میکنی؟؟ ب من اعتناد نداری؟؟ شاید بخوام‌برم خونه مادرم...شاید حالم بد بشه بخوام برم دکتر

بد دل بوده؟😟 چقدر سخت!!! عزیزم... واقعاً خدا بهت کمک کنه. وکیل بگیر، ب قاضی بگو اینکارا رو میکرد

وکیلم گرفتم وکیلمم ازشانس من توزن اول شوهرم وکیل اون بوده یکمی حس میکنم شل گرفته دفاع میکنه ازماولی ن اون طوری ک میخام شک میکنم شایدبهش وعده پول دادن

ی عروسی برام گرفتن دوساله مادرش منت میزاره سرم ک پسرم برات توتالارعروسی گرفته روزقبل عروسی انقداذیتم ...

عه وااا!!! ببخشیدا ولی تو چرا ساکت موندی یا  کسیو نداشتی حمایتت کنه مادرت خواهربرادری؟؟ 

چه چیزا ب حق چیزای نشنیده.چیزی از شما دیده بود ک اینجوری برخورد میکرد.شوهرت چندسالشع

ن باباچی میخاس ببینه ازاولم همین طوری بودن ی مانتوبرام خریداولین بار دعواشدسرهمون ازاخرم خاهراش اومدن گفتن اونو بده ب مامامانت باید برات چیزی بخره ماازشوهرامون هزارتومن نگرفتیم توهم نبایدازداداش مابگیری

ازش دلیل کارشو میپرسیدی؟؟ بهش میگفتی چرا قفل میکنی؟؟ ب من اعتناد نداری؟؟ شاید بخوام‌برم خونه مادرم.. ...

میگفت نمیخام باکسی حرف بزنی حتاخانوادت انقدادم بدی بودهمروبدمیدونس میگف میان بهت چیزی یادمیدن چون خاهرای خودش چیزی یادمیدادن فک می۰کرد ک همه ادماهم همین طورین

ن باباچی میخاس ببینه ازاولم همین طوری بودن ی مانتوبرام خریداولین بار دعواشدسرهمون ازاخرم خاهراش اومد ...

طبق قانون اونا میرفتی موفق تر بودی.یا خانواده شما از لحاظ مالی بهترن یا خانواده اونا

وکیلم گرفتم وکیلمم ازشانس من توزن اول شوهرم وکیل اون بوده یکمی حس میکنم شل گرفته دفاع میکنه ازماولی ...

زن چندمش شدی تو؟؟؟ چرا مگه رو دست خانوادت مونده بودی ک زن‌چندمش شدی!!!!  اگر درست و حسابی بود قبلیا میموندن