2777
2789
میگفت نمیخام باکسی حرف بزنی حتاخانوادت انقدادم بدی بودهمروبدمیدونس میگف میان بهت چیزی یادمیدن چون خا ...

مریض بوده احمق ببشعور...اعصابم‌خورد شد اه

متوسل شو به حضرت زینب(س) ان شاءالله راحت بشی از ایم مریض

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مشکلتون از کجا شروع شد

ازهمون اول مشکل داشتیم توعقدکه بودیمم میدیدی ده روزشده نیومده یا یه زنگ نمیزدکلا ادم خشکیه باهیچکس حرف نمیزنه هرچی هم ب خودش میگفتم فایده ای نداش دوماه بعدعقدمون ب مامانش گفتم ک دوسدارم شوهرم بیادباهم بریم بیرونومیش بهش بگی بیشتربرام وقت بزاره سرهمین دعواشد گف بایدبیای بگی غلط کردم من این حرفوزدم زنه گف پسره من هفته ای ی بارمیادپیش تومیخابه ی وقت سگی شغالی چیزی بهش حمله نکن توراه😑

میگفت نمیخام باکسی حرف بزنی حتاخانوادت انقدادم بدی بودهمروبدمیدونس میگف میان بهت چیزی یادمیدن چون خا ...

تک پسر بوده؟ پنج تا خواهر واویلا.دوست منم شرایطش مشابه شما بود اخرش جدا شدن

عه وااا!!! ببخشیدا ولی تو چرا ساکت موندی یا  کسیو نداشتی حمایتت کنه مادرت خواهربرادری؟؟

من تک دخترم ی داداش دارم فقط مامان بابامم خیلی مظلومن وداداشمم هیچ وقت دخالت نمیکردوهمیشه هم نصیحتم میکردک برو زندگی کنوخوب میشه اروم اروموو....بعددیگ دیدیم اینادارن ازاین رفتارماسواستفاده میکنن

اینا از کجا پیدا شدن؟؟ نرفته بودید تحقیقات؟؟ چند سالته؟؟

من ۱۹ 

چراتحقیق رفتیم دوتاگف خوبه دوتاگف بده دراین حدبیشرف نمیدونسیم بعد خیلی عجله ای شد کلادوروز طول کشیدانگارطلسم بسته بودن

من تک دخترم ی داداش دارم فقط مامان بابامم خیلی مظلومن وداداشمم هیچ وقت دخالت نمیکردوهمیشه هم نصیحتم ...

اخه داداشت اینام اشتبا میگفت خوب میشه ک نیس ادما رو نمیشه تغییرشون داد ب هیچ وجه وضع مالیتون چطوزه؟ 

زن چندمش شدی تو؟؟؟ چرا مگه رو دست خانوادت مونده بودی ک زن‌چندمش شدی!!!!  اگر درست و حسابی بود ق ...

خب مایکی ازازدواجاشومیدونستیم دومی بعدازدواجم گندش بالااومد ن باباکاش زنش نمیشدم انقدپشیمونم اونم انقداومدن وعده وعیددادن ک خوش بخت میکنیمووفلانواین وراون ور ب زورشد