2777
2789
تک پسر بوده؟ پنج تا خواهر واویلا.دوست منم شرایطش مشابه شما بود اخرش جدا شدن

ن تک پسرم نبوده دوتاداداش داره یکی مجرده اون یکیم متاهله دخترداییشو گرفته جاریمم قهره الان میخادجدابشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیشد؟ سگ و شغال؟ مگ شما تو بیابون زندگی میکنین؟ 

ن بابامیگف هواسرده زمستون بوداونجا...کلامامانش عقده بودهمیشه حرفاش عذاب اوربودوقتی ک میرفتی خونش همیشه تیکه مینداخت بهت وقتیم ک‌نمیرفتی میگف مامانت حرمه امام رضاس برید دوراون بچرخیددیگه نیایداینجا

اخه داداشت اینام اشتبا میگفت خوب میشه ک نیس ادما رو نمیشه تغییرشون داد ب هیچ وجه وضع مالیتون چطوزه؟& ...

وضع مالیشونم خوبه چ فایدع من ک رنگ پول ندیدم اصلادوساله ب من‌میگف پول ندارم پول ندارم ازاخرفهمیدم‌چن تازمین داشته رفته زده ب اسم داداشش ازاول باهام روراست جلونیومد

اگ جدا نشی ب خودت ظلم کردی این حرف اخرم بعنوان ی دوست 

ن جدامیشم فقط دعاکن ک زودتر بتونم طلاق بگیرم استرس دارم صب کارشناس میره خونه پیداکرده نگاکنه دعاکن برام ک تاییدش نکنه خودمم البته باید برام اصلانمیخام چشمم بهش بیفته خودش دوباراومددادگاه دیگ چارماهه ندیدمش وکیلش میومد

من ۱۹  چراتحقیق رفتیم دوتاگف خوبه دوتاگف بده دراین حدبیشرف نمیدونسیم بعد خیلی عجله ای شد کلادو ...

😔😔😔

فعلا ۱۹ سالته. اصصلا سنی نداری! جدا بشی، مطمئن باش یکی خیلی خیلی بهتر و آقا تر قسمتت میشه ان شاءالله.

خیلی خیلی سنت کم هستش

خب مایکی ازازدواجاشومیدونستیم دومی بعدازدواجم گندش بالااومد ن باباکاش زنش نمیشدم انقدپشیمونم اونم ان ...

حتی اولیش رو میدونستید نباید قبول میکردید!! اولا ک توو تحقیقات توب نگفته بودن. بعدشم مگه سنت بالا بود ک به همون مثلا یکبار ازدولجش، بله رو گفتی.

من ۳۰ سالمه مادرم محاله قبول کنه ک ب مردی ک قبلا ازدواج کرده بده... اشتباه کردی خواهرم... ولی ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس، ان شاءالله به آسانی از شرش خلاص میشی عزیزم  و زندگی جدید و بهتری رو شروع میکنی