2777
2789
عنوان

به عطسه چقدر اعتقاد دارید!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 32 پست

والا این روزا نمیدونم به چی آلرژی دارم 

هی فرت فرت عطسه میکنم اگه بخوام بهش اعتقاد داشته باشم و صبر کنم کلا باید دکمه میوت زندگی رو بزنم و بشینم عطسه بزنم😑

در انتظار هدف...⛈⚡   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه بدون استثنا  هروفت اومده درست دراومده برام یعنی انگار ازسمت خداست

عزیزم من یه نتی داشتم سه روز ذکر بگم پشت سرهم بعد دو روز پشت سرهم ک ذکر میگفتم یهویی فقط یه دونه عطسه میکردم و خیلی هم اعتقاد دارم بنظرت یه دونه عطسه ینی ب صلاح نیس؟

علی قربونت سوال منو پرسیدی من یه نیست کرده بودم ک سه روز یه ذکری رو‌بگم دو روز پشت سرهم ک‌ذکر رو میگ ...

هرچی دلت میگه و بهت الهام شده رو بهش ایمان داشته باش

سلام یعنی نشونه تایید فکر هست؟

من اگه دنبال کاری برم اگه کسی عطسه کنه نمیرم قطعا ضررش رو میبینم.پارسال کارم با شوهرم به پای طلاق کشید وقتی می خواستم جهیزیم رو ببم خیلی خیلی صبر می اومد ما اعتنایی نکردیم وجهیزیم رو بردم یه هفته بعد شوهرم اومد وخیلی التماس کرد ومنو برگردوند 

بله من اعتقاد دارم جدا از اون یه اقایی تو مجلس امام حسین هم از یه کتاب در مورد عطسه میگفت اسم کتابشم گفت یادم رفته

گفتن اگ عطسه زده بشه اونم ۲تا پشت سر هم حرفی ک در مجلس زده شده حق هست 

اگ.۳تا شد ینی سرماخوردی یا الرژی داری و...

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین
من اگه دنبال کاری برم اگه کسی عطسه کنه نمیرم قطعا ضررش رو میبینم.پارسال کارم با شوهرم به پای طلاق کش ...

عزیزم خدا رو شکر که زندگیتون درست شد. تا حالا به چیزی فکر کردی بعد عطسه بیاد و همون اتفاق بیفته؟ خواستم ببینم اینجوری هم تجربه داری؟

[QUOTE=222270948]بله من اعتقاد دارم جدا از اون یه اقایی تو مجلس امام حسین هم از یه کتاب در مورد عطسه میگفت اسم کتابشم ...[/QUOTEسلام شما چه تجربه ای دارید؟  یعنی اگر دعا کنیم یا به فکر موضوعی باشیم صبر بیاد همون اتفاق میفته؟

[QUOTE=222270948]بله من اعتقاد دارم جدا از اون یه اقایی تو مجلس امام حسین هم از یه کتاب در مورد عطسه ...

ایشون از تو کتاب میخوندن ک اگ حرفی زده بشه در جمعی ۲بار عطسه پشت سرهم یکی بزنه حرف حق زده شده از صبر چیزی نگفتن

اماخودم ب صبر هم اعتقاد دارم ک عطسه میزنم

اگ.میشه یه صلوات برای حاجت مامان بابام بفرستین