2777
2789

سلام.این تاپیکو ظهرم گذاشتم میخام افراد بیشتری راهنماییم کنن.

۲۷سالمه.

من ۳ساله شوهرم رو ندیدم شماره همو نداریم و حتی یک پیامم رد و بدل نشده بینمون.باورتون میشه ۲سال صبر کردم برگرده(چون خونه مال من بود)خانوادم میرفتن واسطه میفرستادن،

ولی خیانت کزده بود همزمان با چند نفر و چون گفته بودم از خونم برو بیرون،میگفت دیگ اون خونه برام چرکین شده و مردیکه پررو میگفت خونه دیگه ای برام بخرین..

من یکسال پیش اقدام به طلاق کردم و یکساله درگیر دادگاهم ،میخاد اذیتم کنه،

۷ماه پیش بااقایی اشنا شدم،شهرمون کوچیکه و منو میشناخت،و میدونست درگیر دادگاهم،چون با اون مردیکه خائن دوست مشترک داشتن و همون اوایل گفت من تعجب میکردم ک این زنش چجوری باااین زندگی‌میکنه..

بعد اتفاقی همو یه جا دیدیم اشنا شدیم(مطمئنم ازش از طرف اون نیست)

الان همو دوست داریم..اون هیچوقت به رخم نمیکشه،من از روند طلاقم نگفتم نمیپرسه چون میفهمه بدم میاد،فقط یبار گفت خودتو ناراحت نکنیا من هستم و مملکت قانون داره.

ازاولم گفت منو تو برای داشتن هم میجنگیم نمیتونیم قول صد در صد بدیم ولی شرایطتت برام مهم نیست.

الان بنظرتون کارم اشتباهه؟

چرا موقعیت های خودمو سر کسی ک ۳ساله ندیدمش حتی خراب کنم؟

ایشون هم ۲۷سالشه..

حالا خانوادش بهش فشار میارن باید ازدواج کنی،میفهمن با یکی هست میگن خب معرفیش کن بریم خاستگاریش..ولی نمیشه😭😭

من چیکار کنم؟؟؟؟

بهش بگو صبر کن من طلاق بگیرم بعد بیایید 

دوست داشته باشه صبر میکنه

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

هیچی نخوا خب زود طلاق بگیر تموم شه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو صبر کن من طلاق بگیرم بعد بیایید  دوست داشته باشه صبر میکنه

کی تموم میشه کارام اخه😭😭😭

و اینکه اگر همه چیز رو ببخشم یه چیزیم بذارم روش بدم شوهر سابقم بعد اینم جور نشد میترسم حسرت بخورم بعدها پشیمون بشم چرابهش باج دادم

وقتی هنوز طلاق نگرفتی یعنی کار شماهم خیانت چه شوهراو دیده باشی چه ندیده باشی

خیانت عجب،وقتی میگ‌۵۰۰میلیون بده طلاقت بدم وگرنه نمیذارم ازدواج کنی و تااخر عمر باید بدووی پله های دادگاه.خیانت!؟خیلی خوشحالم خیانت کنم ب همچین موجود پستی

هیچی نخوا خب زود طلاق بگیر تموم شه

بااونم راضی نمیشه میگ باید ماشینتو بدی من

و اینکه اگر همه چیز رو ببخشم یه چیزیم بذارم روش بدم شوهر سابقم بعد اینم جور نشد میترسم حسرت بخورم بعدها پشیمون بشم چرابهش باج دادم

نه۴ساله تنهام مردم دیگ زود!؟

کاری به اینکه ۴ ساله تنهایی ندارم.شما هنوز همسرت تو زندگیته،اسمش تو شناسنامته و هنوزم اثراتش توی زندگیته.اول جدا شو بعد به کل از ذهنت پاکش کن به خودت یکم استراحت بده بزار درست تصمیم بگیری بعد.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
کاری به اینکه ۴ ساله تنهایی ندارم.شما هنوز همسرت تو زندگیته،اسمش تو شناسنامته و هنوزم اثراتش توی زند ...

سر ی اسم باید زجر بکشمممم؟؟من شماره طرفو حتی ندارم،بابا منم ادمم از تنهایی دارم میمیرم

بااونم راضی نمیشه میگ باید ماشینتو بدی من و اینکه اگر همه چیز رو ببخشم یه چیزیم بذارم روش بدم شوهر ...

عجب

ماشین چرا مگ ب نام اونه

عوض تو اون مهریه میخواد اسکل

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐