2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزدلم دختره یا پسر؟ بچه اولته؟

نمیدونی دختر اولم چقدر شیرین و مهربونه تازه ۲ سالشه صورتمو میگیره پیشونیمو میبوسه میخوام جونمو براش بدم اونقد دوسش دارم کاش خواهر داشت تنها نمیموند 

من همه چیزم دختر نشون میداد ظاهرم تست سوزن تست نمک و ادرار و کلم و فال بوعلی سینا و فال شیخ بهایی و ...

وای سونو گفته پسر تومیگی ظاهر😂خیالت راحت هرچی سونوبگه

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
وای سونو گفته پسر تومیگی ظاهر😂خیالت راحت هرچی سونوبگه

آخه فافا جون همه حالاتم مثل بارداری اولم بود کلی برنامه ریزی کردم کلی خوشحال بودم نمیدونم الانم خداروشکر میکنم که سالم و سلامته اما بگم خوشحالم الان دروغ گفتم

آخه فافا جون همه حالاتم مثل بارداری اولم بود کلی برنامه ریزی کردم کلی خوشحال بودم نمیدونم الانم خدار ...

یعنی دخترمیخوای؟؟؟

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
یعنی دخترمیخوای؟؟؟

میخواستم که قسمتم نشد حالام همش میگم میشه اشتباه کرده باشه چون چربی شکمی دارم و بچه ام حالت عرضی بود بعدم اینکه اول که خواست جنسیتو بگه گفت پاهاشو یه جوری بسته و با مکث گفت بله پسره بنظرت میشه اشتباه کرده باشه

میخواستم که قسمتم نشد حالام همش میگم میشه اشتباه کرده باشه چون چربی شکمی دارم و بچه ام حالت عرضی بود ...

ن عزیزم همون پسره ‌

انشالله پاقدمش برات خیر باشه

من همه چیزم دختر نشون میداد ظاهرم تست سوزن تست نمک و ادرار و کلم و فال بوعلی سینا و فال شیخ بهایی و ...

عزیزم‌ جالبه من اکثر کسانیکه تو نی نی سایت دیدم free bhcg پایینی داشتن، کرمانشاهی بودن!!

فری بتای منم پایینه و تو سونوی ان تی گفت صد در صد پسره

عزیزم‌ جالبه من اکثر کسانیکه تو نی نی سایت دیدم free bhcg پایینی داشتن، کرمانشاهی بودن!! فری بتای م ...

دست رو دلم نذار خواهر هنوزم حواسم نیست بهش میگم دختر نازم 😂

کجایی هستین؟  اگه مطمئن نیستی دوباره برین سونو آنومالی چون جزو مهمترین سونوهای بارداری هست و ج ...

من سونو انومالیمو تو بیمارستان ولیعصر انجام دادم، الان 35 هفته ام و آب دور بچه زیاده، دلایلشم یا دیابت مادره که من ندارم، یا مشکلات بچه...همش میگم نکنه سونوی انومالی اشتباه کرده که بچه سالمه😔😔دارم دق میکنم بخدا... میگم نکنه دستگاهشون خوب نبوده یا قدیمی بوده و اشتباهی کزده باشن، اون موقع نمیدونم چرا جای خصوصی نرفتم آخه منه احمق😭😭