سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
وای سونو گفته پسر تومیگی ظاهر😂خیالت راحت هرچی سونوبگه
آخه فافا جون همه حالاتم مثل بارداری اولم بود کلی برنامه ریزی کردم کلی خوشحال بودم نمیدونم الانم خداروشکر میکنم که سالم و سلامته اما بگم خوشحالم الان دروغ گفتم
میخواستم که قسمتم نشد حالام همش میگم میشه اشتباه کرده باشه چون چربی شکمی دارم و بچه ام حالت عرضی بود بعدم اینکه اول که خواست جنسیتو بگه گفت پاهاشو یه جوری بسته و با مکث گفت بله پسره بنظرت میشه اشتباه کرده باشه
کجایی هستین؟ اگه مطمئن نیستی دوباره برین سونو آنومالی چون جزو مهمترین سونوهای بارداری هست و ج ...
من سونو انومالیمو تو بیمارستان ولیعصر انجام دادم، الان 35 هفته ام و آب دور بچه زیاده، دلایلشم یا دیابت مادره که من ندارم، یا مشکلات بچه...همش میگم نکنه سونوی انومالی اشتباه کرده که بچه سالمه😔😔دارم دق میکنم بخدا... میگم نکنه دستگاهشون خوب نبوده یا قدیمی بوده و اشتباهی کزده باشن، اون موقع نمیدونم چرا جای خصوصی نرفتم آخه منه احمق😭😭