راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وای سونو گفته پسر تومیگی ظاهر😂خیالت راحت هرچی سونوبگه
آخه فافا جون همه حالاتم مثل بارداری اولم بود کلی برنامه ریزی کردم کلی خوشحال بودم نمیدونم الانم خداروشکر میکنم که سالم و سلامته اما بگم خوشحالم الان دروغ گفتم
میخواستم که قسمتم نشد حالام همش میگم میشه اشتباه کرده باشه چون چربی شکمی دارم و بچه ام حالت عرضی بود بعدم اینکه اول که خواست جنسیتو بگه گفت پاهاشو یه جوری بسته و با مکث گفت بله پسره بنظرت میشه اشتباه کرده باشه
کجایی هستین؟ اگه مطمئن نیستی دوباره برین سونو آنومالی چون جزو مهمترین سونوهای بارداری هست و ج ...
من سونو انومالیمو تو بیمارستان ولیعصر انجام دادم، الان 35 هفته ام و آب دور بچه زیاده، دلایلشم یا دیابت مادره که من ندارم، یا مشکلات بچه...همش میگم نکنه سونوی انومالی اشتباه کرده که بچه سالمه😔😔دارم دق میکنم بخدا... میگم نکنه دستگاهشون خوب نبوده یا قدیمی بوده و اشتباهی کزده باشن، اون موقع نمیدونم چرا جای خصوصی نرفتم آخه منه احمق😭😭