2777
2789
عنوان

بعد جدایی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2545 بازدید | 72 پست
😳😳🤦🤦

آره بیچاره ۱۰سال علاف مهریه گرفتن بودآخرشم فوت کردخدابیامرزجونی براش نمونده بود همه جووونیش تودادگاههاوگرفتن حقش گذشت😔

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره بیچاره ۱۰سال علاف مهریه گرفتن بودآخرشم فوت کردخدابیامرزجونی براش نمونده بود همه جووونیش تودادگاه ...

منم بعضی جاها از حقم گذشتم تا زودتر خلاص بشم ، خسته کننده هست واقعا😩

گلم عکستو میزاری خیلی دوس دارم ببینمت . 

سایت امنیت نداره گلم والامیذاشتم میترسم بره اینیستا😐

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
منم بعضی جاها از حقم گذشتم تا زودتر خلاص بشم ، خسته کننده هست واقعا😩

جونت ازهمه چیزمهمتره فکرچیزیم نباش اگه میتونی بروشاغل شواینجوری کمترم فکروخیال میادب سرت وایشالاک ی بخت خوبم نصیبت میشه😍

ده یااااا یااااا خداااا😳

مهریه گرفتن خیلی سخته آبجی فقط بایدبدووویی و هزینه کنی دیگه اعصابی برات نمی‌مونه ک

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز