2789
عنوان

بعد جدایی😔

2544 بازدید | 72 پست

سلام ، از محضر رفتن و خوندن صیغه طلاق یک ماه میگذره ، اون خییییلی اذیتم کرد و در جدا شدنم شکی ندارم ، ولی چون یک هفته بعد جداییمون رفت ازدواج کرد ، الان احساس میکنم تنها شدم ، دوتا بچه نازنین آوردم که پیش خودشه ،حالا بی هدف تو خونه ام ، دلم از تنهایی میپوکه ، برام دعا کنید که هر چه زودتر شوهری که دوست دارم نصیبم بشه و از تنهایی در بیام🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ایشالاخوشبخت میشی گلم غصه هم نخوراگه خوب بودک جدانمیشدی خوب کردی باخودت بچه هم نیاوردی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
برا جدایی مطلب داره؟

بله ایشون خودشون یه بار جدا شدن بعد جدایی درس خوندن و دکترا گرفتن الان عضو هیئت علمی روانشناسی ایران هستن کلا مطالب پیج راجع به زندگی هست

غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد..

منطقی باش  بخاطر احساست عجولانه تصمیم نگیر ایشالا 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...