2789
عنوان

بعد جدایی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 72 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نگه داشتن بچه ها خیلی سخته تنهایی یجور با ناپدری هم یجور

اره واقعا پدرم بعد طلاق خودموب زورتوخونش راه داد چ برسه بخام ب اینکه ی بچه هم باخودم بیارم خونش واسه زن نگهداری بچه خیلی سخته تازه مردایی ک خودشون بچه دارن دنبال زنی میگردن ک بچه نداشته باشه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

به خودت و توانایی هات ایمان داشته باش

ازدواج کردن کمترین چیزیه که میتونی به دستش بیاری،رو توانایی هات تمرکز کن یه زندگی عالی برای خودت بساز ازدواج خوب خودش سرراهت قرار میگیره،شک نکن

بچه رو نمیبینی دیگه؟؟؟ ازدواج کردی

اره ازدواج کردم قبلنامیرفتم میدیدمش ولی دیگه ازدواج کردم ازم فاصله گرفت

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
این نهایت نامردی  بهتر گذاشتیش کنار.اصلا شک نکن.والا

با زن جدیدش هم همینکارو کرده ، ولی پدر زنش  ایناخبر ندارن ، دختره ساده بار دومشه ازدواج می‌کنه ، یعنی مرد جماعتو نشناخته؟

راضی هستین ازجداییتون دوباره ازدواج هم کردین؟

اره شکرخداخیلی اززندگی وازدواج دومم راضیم تازه دارم ی نفس راحت میکشم

با زن جدیدش هم همینکارو کرده ، ولی پدر زنش  ایناخبر ندارن ، دختره ساده بار دومشه ازدواج می‌کنه ...

وااااای بیچاره زنش

کاش از مهریت که حقت بود نمیگذشتی گلم😐

الانم دیر نیس یه کار خوب پیدا کن مستقل شو وفعلا فکر ازدواج نباش.تبریک میگم زن زرنگی هستی که خودت رو نجات دادی👏👏👏👏

ب نظر من زن باید همه مهریه شو بگیره همشو

وقتی چیزی نداشت چی می‌گرفتم😐 

ولی ب نظرمن جونت ازمهریه مهمتره چون ممکنه تو راه علافی دادگاههاواعصاب خردیاش یهویی سکته بزنی وب هیچیم نرسی هیچی قدرجون خودادم ارزش نداره