2777
2789
عنوان

راه حل برای کوچک کردن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 151308 بازدید | 73 پست
مرسی عزیزم شنا سوئدی میرفتم ولی بعضیا گفتن باعث بزرگتر شدن میشه منم قطع کردم من حدود ده کیلو میخوام ...

نه سفتش میکنه، کلا سینه که از حالت شل و ولی در بیاد کوچیکتر میشه، مطمعن باش بخوبی یه سایزو کم میکنی، 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه سفتش میکنه، کلا سینه که از حالت شل و ولی در بیاد کوچیکتر میشه، مطمعن باش بخوبی یه سایزو کم میکنی، ...

مرسی عزیزم پس حتما انجام میدم، هر روز چه تعداد انجام بدم خوبه؟؟ 

وزن اوایه ۵۳ کیلو    شروع رژیم 27  مرداد هدف: ۴۸ کیلو، در ۲۷ مهر😍😍😍😍😍😍😍
من قشنگ حس استاترو میفهمم، سینه بزرگ خیلی بده و تو دستو پاست، اصلا هیچ زیبایی نداره، انگار دوتا هندو ...

انقد دوست داشتم حداقل ۷۵ بود😪😪😪

خیلی کوچیکه...🤕 شما ها حق منو خوردین🤣 

نگا کمرت رو اگه بتونی با ورزش باریک نگهداری یه اندام قشنگ میشه ها 😍

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
من قشنگ حس استاترو میفهمم، سینه بزرگ خیلی بده و تو دستو پاست، اصلا هیچ زیبایی نداره، انگار دوتا هندو ...

اره دقیقا، هر چیزی نرمالش خوبه، ۷۵ اسفنجی شده الان سایزت؟ 

اقامون بزاره چاقو بگیرم از ته ببرم  بس که اذیت میشم

من شروع کردم به  کم کردن شیرینی و چربی و هر روز  خوردن قهوه، توهم شروع کن یه کارایی انجام بده بلکه نتیجه بخش بشه برامون😢 

حس کردم بهم توهین شد😂😂😂🥲🥺

الان ماها که ۸۵ سایزمون چه غلطی کنیم

خیلیم قشنگهههه ......🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

قهوه خوبه دیگه چی ؟؟ من سایز آخرم 

من  لبنیات رو هم کم کردم کلا سردیجات رو کمتر کردم، شنیدم ماساژ سینه با سرکه هم باعث کاهش سایز میشه، اینو خودم تازه شروع کردم، اگر نتیجه گرفتم میام میگم

مرسی عزیزم پس حتما انجام میدم، هر روز چه تعداد انجام بدم خوبه؟؟ 

تو هر ست هر چی میتونی، دمبل همبزن، حرکتاشو تو اینترنت سرچ کن ، خیلی موثره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

انقد دوست داشتم حداقل ۷۵ بود😪😪😪 خیلی کوچیکه...🤕 شما ها حق منو خوردین🤣  نگا کمرت رو اگه ب ...

خخخخخ آخه چیه سینه بزرگ وویییی 🤧 انگار ای مامان بزرگا که ده تا بچه شیر دادن ...

سینه کوچیک دخترونه تره، من کلا کمرم باریکه حتی قوس کمرم دارم. ۶ کیلو نسبت به قدم کمبود وزن دارم دیگه اگه بخام ۷۰ بشم باید ۵ کیلو دیگه حداقل کم کن که لامصب نمیشه اشتهام زیاده خیلی 😖

اره دقیقا، هر چیزی نرمالش خوبه، ۷۵ اسفنجی شده الان سایزت؟ 

آره با سوتین فنر دار ۷۵ هستم. البته دور کمرش برام گشاده کلا کمرم باریکه، برا همین میگم باید ۷۰ باشم