2777
2789
عنوان

راه حل برای کوچک کردن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 151308 بازدید | 73 پست
من قشنگ حس استاترو میفهمم، سینه بزرگ خیلی بده و تو دستو پاست، اصلا هیچ زیبایی نداره، انگار دوتا هندو ...

چطوری رژیم گرفتی بخاطر سینه هات اخه هرچقدم من رژیم بگیرم سینه هام اب نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق رازیانه بخور...من برای کیست خوردم چند وقت خبرررر نداشتم که سینه رو بزرگ میکنه یعنی حدود یه ماه خ ...

هیییییچ تاثیری رو من یکی نداشته من هم هورمون خوردم هم پماد زدم هم سه ماه گیاه درمانی کردم کلا لج دارن با من تازه دلم خوش بود بچه دار بشم شیر بدم بزرگ میشه بچه دار شدم شیر نداشتم از همونی هم که بود کوچیکتر شد منتظرم کم کم از کتفم بزنه بیرون به جای قفسه سینه!!!! از خودم متنفرم

زیاد بررگم هم خوب نیست من قبلا نرمال بودم الان اکثرا مانتوهای قبلیم از قسمت سینه برام دیگه اندازه نی ...

خوش به حالت خوش به سعادتت ۴۰ ساله حسرت اینو دارم لباس میپوشم جای سینه ش خالی نباشه! خیلی حس بدیه ناقص معلوم میشی.

سلام عزیزم امضا تو خوندم چجوری تو دوماه این همه وزن کم کردی یه راهنمایی ب منم بکن 🥺❤

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

زیاد بررگم هم خوب نیست من قبلا نرمال بودم الان اکثرا مانتوهای قبلیم از قسمت سینه برام دیگه اندازه نی ...

سلام عزیزم امضا تو خوندم چجوری تو دوماه این همه وزن کم کردی یه راهنمایی ب منم بکن 🥺❤

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

مرسی عزیزم اره هرچی میکشم از این لبنیاته، فعلا بخاطر کرونا نمیتونم برم باشگاه، ولی تو خونه هر روز پی ...

سلام عزیزم ببخشید شما سای  سینتون کاهش پیدا کرد؟من تودوران شیردهی هستم خیلی بزرگ و تو چشمه دیونم کرده دیگ چیکار کنم از شرش خلاص شم

من به خاطر شیردهی سینههام به شدت  شل شده بود و  بزرگ هم بود  هزینه جراحی هم نداشتیم 

اما  از این  پیج که تو  نینی سایت معرفی کرده بودن یه ژل  کوچک کننده و  فرمد دهنده که خاصیت  لیفتینگ    همون جمع کنندگی داشت گرفتن دو ماه مصرف کردن  عالی بود البته من کنارش مشاوره داد  یه سری حرکاتم انجام دادن  خدا رو شکر خیلی راصیم  قول داده بودن  نتیجه گرفتم معرفیشون کنم ایدی پیج kerem.poost 

اینم شمارشونه ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲    خودتون میتونید برید محصول رو ببنید و کاملا مشاوره بشید