2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه فامیلامون زدن صورت خیلی هاشون سبزه بود یا پر جوش یا کدر الان همه شفاف و سفید عین بلور شدن 

منم دارم دوهفته ای میزنم فقط شب نباید نور بخوره موقعی ک برق خاموش کردی بزنی و صبح بیدار شدی بشوری 

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼
همه فامیلامون زدن صورت خیلی هاشون سبزه بود یا پر جوش یا کدر الان همه شفاف و سفید عین بلور شدن  ...

عزیزم واقعاااا؟؟؟

روشن شدن یا سفید؟؟؟

به نظرررر خودت صورتشون چند درجه ای روشن شده؟؟؟

اره منم میخوام برا دستم بزنم

عزیزم واقعاااا؟؟؟ روشن شدن یا سفید؟؟؟ به نظرررر خودت صورتشون چند درجه ای روشن شده؟؟؟ اره منم میخو ...

روشن شدن ولی خب انگار روشن ک شدن سفیدم شدن 

نمیدونم چیجوری بگم چن درجه بخدا ولی خب عالیه اگه برگشت نداشته باشه

روشن شدن ولی خب انگار روشن ک شدن سفیدم شدن  نمیدونم چیجوری بگم چن درجه بخدا ولی خب عالیه اگه ب ...

مثلا به نظرت ۳ پرده ای روشن شده صورتشون؟

زانو و اینارم سفید میکنه؟

هرچیزی عوارض خودشو داره باید مراقبت کرد خب

دکتر میگفت با زدنش رنگدانه ها میرن قطع که میشه رنگدانه ها بر میگردن اما نه یکنواخت یجا سفید ی جا رنگ قبلی و پوست لک لکی میشه

اخه میگن قطع کنی صورتت پر لک قهوه ای میشه

اره منم شنیدم عوارض داره یا برگشت داره ولی این خانومه میگفت یه دفه قطع کنی عوارض میاره اول هر شب بزنی تا دو ماه بعد یه شب درمیون و بعد هفته ای دوبار  و بعد دوهفته ای یه بار 

هر دورش دو ماه 

2790
2778
2791
2779
2792