2777
2789
دکتر میگفت با زدنش رنگدانه ها میرن قطع که میشه رنگدانه ها بر میگردن اما نه یکنواخت یجا سفید ی جا رنگ ...

😬نه بابا خیلیا زدن

خب دکتر پوست اینجوری میگ دیگ

ن که خودشون خیلی کمک میکنن مرده شورشونو ببرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم دو درجه روشنتر و شفاف تر شده نسبت به بدنم همین که لک های صورتمو برد عالیه صابونشم حرف ندارهه ...

عه تو سه ماه دو درجه کمه که

این روشن کردنو همون با کرم اول ایجاد کرد بعد شما ادامه دادین درسته؟ چون میگن با همون کرم اول تغییر ایجاد میشه

تو نی نی سایت ی سرچ بزن کرم معجزه میبینی چقد ناراضی داره نزنید این کرما ن استاندارن ن مجوز بهداشت دارن هیچی من ی مدل دیگشو زدم صورتم نابود شد از جوش بعد از قطع تا 2ماه صورتم درد میکرد نمیرفت رفتم دکتر قرص و دارو داد تا رفع شد

تو نی نی سایت ی سرچ بزن کرم معجزه میبینی چقد ناراضی داره نزنید این کرما ن استاندارن ن مجوز بهداشت دا ...

من به صورتم نمیخوام بزنم

برا دستم میخوام

دست که ایراد نداره ؟؟؟

اینجوری عالیه منم میخوام برا دستم بگیرم ولی خب نمیدونم اول میخوام رو زانوهام امتحان کنم

اره روی زانو یا ارنج امتحان کن جواب گرفتی بعد روی دست امتحان کن 

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼

من تو همون ماه اول صورتم تغییر کرد الآنم هنوز کرمه تموم نشده که دارم همون رو میزنم فقط الان هر سه شب درمیون میزنم می‌خوام آروم آروم ترک کنم زدن ضدآفتاب شرط اصلی استفاده از این کرمه وگرنه پیش دکتر پوستم که بری هر دارویی بهت بده دراولویت باز میگه ضدآفتاب استفاده کن لیزرم که دیگه بدتر شک به دلت را نده هرچیزی رعایت داره دیگه