2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من دکتر تجویز کرد، سر خود استفاده نکن 

روش استفاده صحیحش رو بپرس از دکتر

ولی معمولا تا استفاده میکنی خوبه ولی قطع کنی میریزه، اگر اشتباه استفاده کنی

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
متاهل

اگه نمیخوای بچه دار شی شروع کن ولی خوب مثه مسواک تا آخر عمر باید بزنی . جواب میگیری . اولش شاید بیشتر بریزه ولی در نهایت پر پشت میشه . تاپیک ریزش هورمونی موی منم بخون . عمل کنی قطعا داخلی هم اوکی میشی

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

دو درصد بزن  منتها  بعد از یک هفته   موهات ریزششون خیلی بیشتر میشه تا دو سه هفته بعد    کم کم قطع میشه ریزشت من الان دوساله میزنم     ریزش سکه ای داشتم  اما الان نه تنها ریزش قطع شده بلکه موهام پرپشت شده     فقط با ماینوکسیدل دو درصد

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
دو درصد بزن  منتها  بعد از یک هفته   موهات ریزششون خیلی بیشتر میشه تا دو سه هفته بعد ...

من سه ماهه دو زدم یکم دراومدن اونم فقط شقیقه هام الان دو روزه پنج شرو کردم

اگه نمیخوای بچه دار شی شروع کن ولی خوب مثه مسواک تا آخر عمر باید بزنی . جواب میگیری . اولش شاید بیشت ...

ببخشید   ارتباطش با بچه دار شدن جیه

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..
من سه ماهه دو زدم یکم دراومدن اونم فقط شقیقه هام الان دو روزه پنج شرو کردم

همون دو رو  بزن هرروز  و صبور باش

شما چجور استفاده میکنی؟

من چند سال پیش استفاده میکردم 

یادم نیست چجوری شروع کردم و قطع کردم، ولی یادمه روزی یه بار کامل کف سرمو ماساژ میدادم

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)