2777
2789

من یکساله پی شبدون دلیل افسرده شدم😢هیچ اقدامی برای درمان نکردم حالم روز به روز داره بدترمیشه خیلی حالم خرابه حوصله هیچکس و هیچ کاری رو ندارم دلم نمیخواد همسرم حتی یک دقیقه تنهام بزاره صبح ها نمیتونم از خواب پاشم از بس که تپش قلب دارم حالم خرابه حتی نمیتونم غذا بخورم اشتهایی به غذاهم ندارم خیلی حساس شدم ناامیدم هیچی دیگه واسم زیبا و لذت بخش نیست هیچی بهم روحیه نمیده فقط یه گوشه ای کز میکنم و فکرمیکنم دارم دیونه میشم یکساله حسرت روزهایی که حالم خوب بود رو دلم مونده😭لطفا لطفا اگه تجربه درمان دارین بگین شاید کمکی شد😭

منم ۱۵ سالمه دو ساله افسردگی گرفتم میخوای بدونی چرا؟

چون ای سرکوب زدن بهم کوبیدنم تو خونه افسردگی گرفتم ولی بذرک تا به کجا 

خوش باشم و زندگی کنم درسته محدودم ولی به تخمم

هرچی میزدم نمیشد زدم اوووف خب کلافه شدم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دنبال درمان نرفتی؟ خیلی حیفه روزات رو داری اینطوری میگذرونی

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)

منم به جنون رسیدم

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

اسکیزوفرنی چیه عزیزم؟ از کجا فهمیدی این مشکلو داری؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

واقعا روانشناس تاثیر داره؟ یا همش جملات انگیزشی میگه؟

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

من هم افسردگی دارم، امروز کارامو انجام دادم بعدش نشستم کلی زار زدم، الکی اشکام میومد، منم فکر کنم داره بدتر میشه، و اقدام نکردم هنوز برای روانشناس

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
اسکیزوفرنی چیه عزیزم؟ از کجا فهمیدی این مشکلو داری؟

بیماری روحی روانی ( جز دسته بیماری های روانپریشی) علائم اصلیش هم توهم شنیداری و بیناییه همراه با هذیون

یه سری علائم دیگه هم داره که اسمش علائم شناختیه مثل کم شدن حافظه و از دست دادن استدلال منطقی که قبل از علائم اصلی بروز میکنه من اول این علائم رو داشتم و بعدش علائم اصلیش شروع شد 

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)