من یکساله پی شبدون دلیل افسرده شدم😢هیچ اقدامی برای درمان نکردم حالم روز به روز داره بدترمیشه خیلی حالم خرابه حوصله هیچکس و هیچ کاری رو ندارم دلم نمیخواد همسرم حتی یک دقیقه تنهام بزاره صبح ها نمیتونم از خواب پاشم از بس که تپش قلب دارم حالم خرابه حتی نمیتونم غذا بخورم اشتهایی به غذاهم ندارم خیلی حساس شدم ناامیدم هیچی دیگه واسم زیبا و لذت بخش نیست هیچی بهم روحیه نمیده فقط یه گوشه ای کز میکنم و فکرمیکنم دارم دیونه میشم یکساله حسرت روزهایی که حالم خوب بود رو دلم مونده😭لطفا لطفا اگه تجربه درمان دارین بگین شاید کمکی شد😭
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
مناسکیزوفرنیدارم.خطرناک نیستم.هیولاوقاتل بالقوهنیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
واقعا روانشناس تاثیر داره؟ یا همش جملات انگیزشی میگه؟
لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
اسکیزوفرنی چیه عزیزم؟ از کجا فهمیدی این مشکلو داری؟
بیماری روحی روانی ( جز دسته بیماری های روانپریشی) علائم اصلیش هم توهم شنیداری و بیناییه همراه با هذیون
یه سری علائم دیگه هم داره که اسمش علائم شناختیه مثل کم شدن حافظه و از دست دادن استدلال منطقی که قبل از علائم اصلی بروز میکنه من اول این علائم رو داشتم و بعدش علائم اصلیش شروع شد
مناسکیزوفرنیدارم.خطرناک نیستم.هیولاوقاتل بالقوهنیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)