یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب عزیزم اولا که ما واسه شوهرم اس میره ماهم وقتی سر کاره آره تو خونه افتادی ولی وقتی میاد خونه میره ...
نه ما کلا همون رو آپنه مثلا شوهرم پول هرچقدر بخواد میره از عابر برمیداره بعد میاد کارت رو میزاره کلا همونجاست من چیزی بخوام میخرم باز میزارم سرجاش گاهی مادرم میگه انگار تو داری به اون پول توجیبی میدی اما اینطور نیست کلا یجور خاصی هماهنگ هستیم و خودمون میدونیم تا چقدر میتونیم خرج کنیم در نتیجه اعتماد کامل داریم بهم
متوجه نیست اصلا آنقدر درگیر کار و پول درآوردن ه که دیگه یادش میره فقط یه چیزی که هست خیلی ما باهم ...
اره متوجه شدم عزیزم شوهر شما دوس داره ک بدون اینکه بش بگی خرج کنه برات درصورتیکه شما ناراضی هستید بالاخره باید یکیتون کوتاه بیاد یااون باحرف وسیاستی ک بش بگی درباره خرجی حتی درحد کم یا تو درواقع بااین اخلاقش کناربیای و تحمل کنی
قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
اتفاقا فهمیدم نه با حرف درست میشه نه با دعوا فقط با سکوتم چون وقتی یه مدت نمیگم انگار خودش خ ...
بی محلی و سکوت بدترین تنبیه برای مرد
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
چند وقت دست به کارتش نزن ازش پول نگیر (چون میگی وقتی پول نمیخوای بیشتر توجه میکنه)بعد که علت خواست بگو من کارت جدا میخوام مثلا بگو اون روز ی خرید یهو داشتم کارت دست تو بود اینجور که نمیشه همون کم بده خرجی اما جداگونه بده تا منم حساب دخل وخرجم رو داشته باشم
خیلی سخته این شرایط من وقتی باهم قهر باشیم ازلجش پول نمیده چند وقتی کارم نمیزاره برم
من خودم شاغلم و شوهرم اصلا پول نمیده بهم میدونم خیلی سخته بارها دلم شکسته از دستش ولی ننیدونم چیکار کنم شرایط این خانم کامل درک میکنم ولی چاره چیه متاسفانه آقایون وظایف خودشونو یادشون رفته
دوست ندارم عزیزم هر دفه چیزی میخام بگم کارتتو بده چون هم خیلی سرش شلوغه بازاریه کارتش همیشه باهاشه
یعنی می خوای بگی تو کارت بانکی نداری؟ یا اگه داری خالیه؟
بگو یه کارت تو خونه بذار یه مبلغی پول توش باشه مثلا ۵ تومن. برای مبادا. شاید تو نبودی و اتفاقی افتاد درست نیست من لنگ پول بمونم تا تو خودت رو برسونی. به هر حال آدم باید فکر همه جاش رو بکنه. یکی تصادف می کنه یکی خدانکرده فوت می کنه اگه قرار باشه کل پول تو حساب اون باشه و دولت حسابش رو ببنده پول از کجا باید بیاد برای خرج و مخارج؟ البته این بدترین حالت متصور بود ولی غیر ممکن نیست اینهمه آدم تو سانجه یا تصادف فوت می کنن قبلش که مطلع نیستن. اصلا شاید یکی کارتش رو دزدید کارتش سوخت یا هزارتا اتفاق.
کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار میگه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک همخانه باهاش ادامه بده.