منم نمیتونم بگم خسیس ه آخه نیست یا همیشه بهترین و واسمون خاسته از رستوران و پوشاک و وسیله خونه ولی ...
آفرین علتش همونه. همسر منم بازاری هست . دوستانشون با آدم حقوق بگیر فرق داره.
من اوایل خیلی مشکل داشتم اما یه بار به خودم اومدم دیدم شکر خدا نه مشکل دارم نه تو سختی هستم باهاش بخاطر همین کنار اومدم ببین همسر من اتفاقا اهل حساب و کتاب نیست
من همش بهم میگه برو کار کن تو خونه نشین خودت برا هدفات بجنگ ولی من هم یکم تنبلم هم دوست ندارم ...
وظیفه شوهر که هست ولی درکل تواین گرونی مرد بدبخت هم نمیرسونه ولی چ اشکالی داره زن هم مستقل باشه برای ایندش همینکه میزاره بری خوبه من خیلی ودوس دارم ولی نمیزاره
ازاول ازدواجتون شاغل بودید یامجبور شدی بخاطر پول بری؟ من میشناسم کسایی و ک میگن وقتی شاغل باشی ...
نه از اول شاغل بودم باورت میشه من وقتی عروسی کردم و جهاز بردم همونموقع خودم یه ۲۰۶ خریدم کدوم دختری اینکارو میکنه خیلی پول خرج کردم تو زندگیم والان دیگه نمیکنم چون فهمیدم چقدر قدرنشناس هست مردا خیلی بی چشم ورو هستن با اینکه خونه نداشت یه جهیزیه خوب بردم تمام وسایلم مارک بود ویترینم توش ظروف نقره بود ولی بخت نداشتم الان باید ده بار بگم تا پول بده تازه خیلی وقتام میگع ندارم ارش متنفرم