2777
2789
عنوان

با همسری که همه چیش خوبه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 70 پست
منم نمیتونم بگم خسیس ه آخه نیست یا همیشه بهترین و واسمون خاسته از رستوران و پوشاک و وسیله خونه ولی ...

آفرین علتش همونه. همسر منم بازاری‌ هست . دوستانشون با آدم حقوق بگیر فرق داره.

من اوایل خیلی مشکل داشتم اما یه بار به خودم اومدم دیدم شکر خدا نه مشکل دارم نه تو سختی هستم باهاش بخاطر همین کنار اومدم ‌ببین همسر من اتفاقا اهل حساب و کتاب نیست

متولد شهریور هستن البته 

من همش بهم میگه برو کار کن تو خونه نشین خودت برا هدفات بجنگ  ولی من هم یکم تنبلم هم دوست ندارم ...

وظیفه شوهر که هست ولی درکل تواین گرونی مرد بدبخت هم نمیرسونه ولی چ اشکالی داره زن هم مستقل باشه برای ایندش همینکه میزاره بری خوبه من خیلی  ودوس دارم ولی نمیزاره

لایک نکنید                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم شاغلم و شوهرم اصلا پول نمیده بهم میدونم خیلی سخته بارها دلم شکسته از دستش ولی ننیدونم چیکار ...

ازاول ازدواجتون شاغل بودید یامجبور شدی بخاطر پول بری؟ من میشناسم کسایی و ک میگن وقتی شاغل  باشی مردا پرو میشن وپول  نمیدن

لایک نکنید                      
ازاول ازدواجتون شاغل بودید یامجبور شدی بخاطر پول بری؟ من میشناسم کسایی و ک میگن وقتی شاغل  باشی ...

نه از اول شاغل بودم باورت میشه من وقتی عروسی کردم و جهاز بردم همونموقع خودم یه ۲۰۶ خریدم کدوم دختری اینکارو میکنه خیلی پول خرج کردم تو زندگیم والان دیگه نمیکنم چون فهمیدم چقدر قدرنشناس هست مردا خیلی بی چشم ورو هستن با اینکه خونه نداشت یه جهیزیه خوب بردم تمام وسایلم مارک بود ویترینم توش ظروف نقره بود ولی بخت نداشتم الان باید ده بار بگم تا پول بده تازه خیلی وقتام میگع ندارم ارش متنفرم

گناه من سادگی بود .
آفرین علتش همونه. همسر منم بازاری‌ هست . دوستانشون با آدم حقوق بگیر فرق داره. من اوایل خیلی مشکل دا ...

شک نداشتم که شهریوری هستن

چون شوهر منم شهریوری ه🙂

شوهر دوستمم شهریوری همینجوریه

من یه مدت خوبم باز یهویی میرم تو فکرش گفتم امشب باهاش دیگه حرف بزنم جدی

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 
وظیفه شوهر که هست ولی درکل تواین گرونی مرد بدبخت هم نمیرسونه ولی چ اشکالی داره زن هم مستقل باشه برای ...

اومدم لایکت کنم باز برداشتم😁😆

من بعد ازدواج اومدن شهر کوچیک اینجا هم کار آنچنانی نیست

باشه هم با حقوق کم یا فروشندگی که دوست نداریم 

به نتیجه رسیدی؟

ممکنه همون موقع به نتیجه برسم ولی میدونم تا ماه آینده یادش میره

آخه متاسفانه دست خودش نیست انگار مدلشه

تلاشم بی فایدس تغییر نمیکنه فقط خودم اذیت میشم

ممکنه همون موقع به نتیجه برسم ولی میدونم تا ماه آینده یادش میره آخه متاسفانه دست خودش نیست انگار مد ...

بله منم به همین نتیجه رسیدم. 

یه دوره ای با یه خانواده از نزدیک آشنا شدم دیدم همسر من خساست نداره. بدترین مشکل بنظر من خساست مرده وگرنه این ها مشکلی نیست  میشه کنار اومد باهاش

بله منم به همین نتیجه رسیدم.  یه دوره ای با یه خانواده از نزدیک آشنا شدم دیدم همسر من خساست ند ...

بعله درسته

منم میدونم خسیس نیست

مشکلم غرورمه که اجازه نمیده بهش بگم پول بده و اونم میگه بگو هر وقت خاستی