2777
2789
عنوان

با همسری که همه چیش خوبه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 70 پست
اره شوهرش حتما باید بده ولی میگه چون کارت خودشو میده ناراحته

حالا ب غیر کارتشو موقعی ک لازمه بده باید یه خرجی جداگونه داشته باشه حالا حتی اگه درحد خیلی کم نمیشه دست خالی یوقتایی پیش میاد آدم یهویی پول لازمش میشه یعنی باید منتظراون بمونه ک تشریف بیاره و کارتشو دربیاره و نم چی اصن اشتباهه این

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
دستم هیچوقت خالی نمیکنم الان مثلا 400 تو کارتم هست ولی دوس دارم از پولی که میده واسه خودم پس‌انداز ک ...

عزیزم سخت نگیر مهم اینه که میده و نمیذاره تو سختی بکشی و اینقد بگی که خسته بشی.زود بگیر ازش بعدشم با دعوا یاد نمیگیره از کم شروع کن بگو اینقد بزن به کارتم تا عادت کنه.پدرشم اینطوری نیست؟چون این اخلاقا رو از پدر به ارث میبرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش میگه من بهترینارو واست میخام بگیرم من حساب همه چیو میکنم همش دوست داره چیزای گنده گنده بگیره ...

خیلی از مردها اینجوری هستن. همسر منم دقیقا همینطوره . رفتیم شلوار لی بخره سه تا شلوار برای من گرفت اگه بگم مثلا از یه مانتویی خوشم میاد دو سه رنگ از اون مانتو میخره برام.کارتش دستمه هرچقدر خرید کنم نه ازم میپرسه چی خریدم یا چرا خریدم . اصلا موجودی کارتو نمیدونم اما مستقیم پول بهم نمیده یه بار گفتم دوست دارم پس انداز داشته باشم بردم طلا فروشی .

این مدلیه دیگه چرا باید دعوا راه بندازم. اینجوری دوست داره بزار باشه همینجوری. 

من کسی رو میشناسم که باید بخاطر ۵ تومن خرج کردن از حقوقش جواب باید پس بده. شکر خدا خسیس نیست 

وقتی سر کاره کارتش خونس وقتی هم ک میاد کارتش همراشه خوراکی اینا که فقط خودش میگیره همه چی

عزیزم من خودم چون سیم کارتم به اسم شوهرم بود باهاش حرف زدم رو گوشی خودم همراه بانک نصب کردم گاهی یه ۱۰۰ یا ۲۰۰ میزدم کارت خودم شمام صحبت کن شاید قبول کرد

عزیزم سخت نگیر مهم اینه که میده و نمیذاره تو سختی بکشی و اینقد بگی که خسته بشی.زود بگیر ازش بعدشم با ...

مامانش اینجوریه 

باباش خیلی خوبه

البته الان نمیدونم قبلا چجور بودن

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 
خیلی از مردها اینجوری هستن. همسر منم دقیقا همینطوره . رفتیم شلوار لی بخره سه تا شلوار برای من گرفت ا ...

آره مال منم اون روز رفتیم 20 تومن النگو گرفت  

ولی آخه 

نمیدونم ازین که بگم کارتتو بده بدم میاد

دوست ندارم عزیزم هر دفه چیزی میخام بگم کارتتو بده چون هم خیلی سرش شلوغه بازاریه کارتش همیشه باهاشه

اها از اون نظر شوهرم دوتا کارت داره یکیش همیشه دست خودمه واسه همون واسم مهم نیس

اینجا نمیشود تو را نداشت و زنده ماند باور کن.....!

با دعوا کردن چیزی درست نمیشه 

با حرف خامش کن

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
حالا ب غیر کارتشو موقعی ک لازمه بده باید یه خرجی جداگونه داشته باشه حالا حتی اگه درحد خیلی کم نمیشه ...

متوجه نیست اصلا

آنقدر درگیر کار و پول درآوردن ه که دیگه یادش میره

فقط یه چیزی که هست خیلی ما باهم تلپاتی داریم

مثلا من اگه تو ذهنم ازش ناراحت باشم در مورد پول میفهمه اگه بهش چیزی نگم و طبیعی باشم خودش میگه نمیخوای فلان چیزی بخری مثلا

هر چی بهش نگم انگار بیشتر دوست داره بده، متوجه حرفم میشین! ؟

آره مال منم اون روز رفتیم 20 تومن النگو گرفت   ولی آخه  نمیدونم ازین که بگم کارتتو بده ب ...

ببین خاصیت جنس مرد اینه که ازش خواسته بشه و اون مثل سوپر من برآورده کنه دیگه. من حس میکنم از این که چیزی ازش بخوام و اون بخره واقعا لذت میبره. نمیدونم چرا بگی کنترل گر هستن که واقعا اینجوری هم نیست همسرم اما به دلیلی از اینکه ندونن چیکار میکنی یا میخوای بکنی بدشون میاد .

نه بحث عدم اعتماد هست نه خساست اما اینم یه مدل اخلاقه.

با یکی از دوستام حرف میزدم میگفت بهت اعتماد نداره اما اینجوری نیست اصلا ازم نمیپرسه چی خرید داری یا اون هفته خریدی الان چرا باز مثلا لوازم آرایش خریدی. من هزار مدل تستش کردم به نتیجه رسیدم این کار بهش لذت میده و حس مردونگی پر رنگ میکنه