2777
2789
عنوان

چقد بیشتر مردم حروم خور شدن

300 بازدید | 15 پست

99درصد کاسبا دیگه براشون پول حروم معنی نداره اتفاقا هرچی بیشتر سر ملتو کلاه بزلرن احساس افتخاربیشتی میکنن.  واقعا باهمین.وضعیت منتظریم اوضامونم بهتر بشه . اخه نمیدونم چجوری این پولارو میدن به بچه هاشون .ناسلامتی مسلمونیم. ولی نه تنها اسلام که  انسانیتم نابود شده تو بعضیا

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

دقیقا .قدیما یکم بهتر بود .بیشتر حلال و حروم سرشون میشد

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

متاسفانه همينطوره 

من طي يك ماه گذشته به اندازه ٥٠٠ تومن هزينه دادم خريد كردم بعد براي تعريض رفتم ميكن نميشه ميگم اينها بلااستفاده ميشن برام قبول نميكنند همه هم اكبند بوده بهش گفتم رضايت ندارم بازم براش مهم نبود 

از ماست كه برماست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه همينطوره  من طي يك ماه گذشته به اندازه ٥٠٠ تومن هزينه دادم خريد كردم بعد براي تعريض ر ...

من یه بار کتابفروشی کتاب اشتباه بهم فروخت 10دقیقه بعد رفتم کتاب پس بدم قبول نکرد با اینکه قبلش بهش گفته بودم این کتاب همونی که میخوام نیست .آخرش شروع کرد داد زدن منم فرار کردم

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
متاسفانه همينطوره  من طي يك ماه گذشته به اندازه ٥٠٠ تومن هزينه دادم خريد كردم بعد براي تعريض ر ...

باورت میشه من رفتم وقت اتلیه گرفتم فردا عروسیمه بیانه هم دادم الان که رفتم اکی کنم میکه من فقط گفتم فیلمبرداری .نگفتم اتلیه پولتم پس نمیدم برو هرکار میخای بکن . رفتم جای دیگه هم میگن وقت نداریم .عردسیمو به گند کشید

پول که هیچ کاری عادی هم تو این دسته الان یه ویژگی خوب به حساب میاد 😂

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

باورت میشه من رفتم وقت اتلیه گرفتم فردا عروسیمه بیانه هم دادم الان که رفتم اکی کنم میکه من فقط گفتم ...

فكر ميكنم بتوني به انحاديه زنگ بزني و شكايت كني اين كار روند قانوني نداره و پيگيري ميكنند اگر باز كوتاه نياد ميرن براي اقدام قانوني كه ارزشش نداره اعصابت خورد كني ولي حتما زنگ بزن اتحاديه

چقدر دادي؟

وقتی مسؤلین همه دزد هستن دیگه نمیتون بیان به زیر دستای خوشون بگن دزدی نکنید این زنجیره ادامه پیدا می ...

دقیقا. از راننده تاکسی که سوار میشی تا صدر مملکت همه میخان ازت بکنن

باورت میشه من رفتم وقت اتلیه گرفتم فردا عروسیمه بیانه هم دادم الان که رفتم اکی کنم میکه من فقط گفتم ...

یه بار برای داداشم همچین داستانی پیش اومد طرف جایی بردنش یه مدت اسم خودش یادش رفت مغازش یه ماه بسته بود😄

فكر ميكنم بتوني به انحاديه زنگ بزني و شكايت كني اين كار روند قانوني نداره و پيگيري ميكنند اگر باز كو ...

500 تومن دادیم بیانه اخه فردا عروسیمه اصن وقتشو ندارم جایی دیه هم رفتم قبول نمسکنن وگرنه قید پولم میزدم مامانم میگا همین فیلمم ازدستت میره. تا اول هفته هم چند باررفتیم حتی گف با ارایشگاه هماعمگ کنید ساعت12 حاضر باشی و اینا دیروز که رفتیم زد زیرش

یه بار برای داداشم همچین داستانی پیش اومد طرف جایی بردنش یه مدت اسم خودش یادش رفت مغازش یه ماه بسته ...

دلم میخاد بعد عروسیم برج دم اتیله بست بشینم هرکی بیاا بگم کلابردارع.منکه دلج خیلی شکست چقد شوهزم دیشب غصه خورد بازمن اونم اروم میکردم ِ کجا بردنش؟