2777
2789

فک کنم تا صبح ۶ تا تایپیکمو بزارم انقدر حوصلم سر رفته بیاید یچیزی بگید درد دلی جوکی مسخره بازی مهم نیس یچیزی بگید پر شه فقط😗😂

ما هنوز دیوار آرزوهامونم نساختیم چه برسه به سقفش :)🙂

حوصله منو سررف

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پی پی بچه میشستم😶😶😶

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
پی پی بچه میشستم😶😶😶

خداقوت😂😂😂😂😂

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  
تازه پسرم خوابید منتظرم خوابش سنگین تر بشه پوشکش کنم بخوابم  فردا اون یکی بچه م کلاس آنلاین د ...

الهی 🤗

بچه دیگتون کلاس چندمه؟

ما هنوز دیوار آرزوهامونم نساختیم چه برسه به سقفش :)🙂

بچه داری دخترم بیدارشد گریه کرد شیرش دادم رو پام ولو شده

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 

با لطف پدر جان آهنگ تتلو گذاشته نمیزارع بخوابم 😐😂

این سه دفعه است میرم دستشویی دستشویی دارم میترسم برم تو پذیرایی بگه چته چی خوردی آنقدر دستشویی داری

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫
2790
2778
2791
2779
2792