2777
2789

به نشونه ها تو زندگیتون چقدر اعتقاد دارین؟!

مثلن دارین به یه چیزی فک می‌کنین تو دوراهی هستین و یا آرزویی دارید و تو فکرشید که از تلویزیون یا کسایی که اطرافتون دارن حرف میزنن یا از کتابی که دارید میخونید یه نشونه بگیرید و درواقع جوابتون بگیرین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ب این اعتقاد دارم آدما الکی وارد زندگیمون نمیشن 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

زیااااااد.

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

همین الان یه نشونه دیدم نمیدونم درست باشه یا نه 

بخاطر دخترم که هبازی داشته باشه و کمی هم‌درآمدش دوست دارم پرستار کودک بشم

الان دخترم یهویی گفت خیلی خوشحالم که میریم خونه کسی که با من بازی کنه!!!!

صحیح قبول ‌دارم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
همین الان یه نشونه دیدم نمیدونم درست باشه یا نه  بخاطر دخترم که هبازی داشته باشه و کمی هم‌درآم ...

واقعاونشونس ، 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

حتی اگر شکست بخوریم؟!نه اینکه خیانت کنه یا ولمون کنه

بعضی وقتا بدون هیچ دلیلی جدایی اتفاق میوفته(من واسه فردی که بهش احساس  پیدا می‌کنیم رو مثال زدم)

من بشدت اعتقاد دارم 

یعنی چجوری میتونی بیشتر توضیح بدی؟

مثلا رو ی موضوعی تحقیق میکردم و کلا زندگیم رو گذاشتم رو ی سری مسائل علمی تحقیقاتی بعد ی سری نشونه ها میاد تو خوابم مثلا تو خواب میبینم ی جدول طراحی کردم و واقعا جدوله تو دنیای واقعی ب دردم خورد ی سری جمله ها یا تصاویر میبینم ک دقیقا راهنمایی هستن برا اهدافم

☆彡彡 نسیمم ミミ☆