2777
2789
عنوان

عدم تمکین

468 بازدید | 17 پست

سلام چند روز پیش اظهار نامه عدم تمکین اومد برام تو ثنا در حالی که من خونه بودم حالا بعد چند روز یه پیام برام اومده که دادخواست شماره فلان  ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه فلانمجتمع شوراي حل اختلاف شهر تهران ارجاع و با شماره پرونده فلان و رمز شخصي فلان ثبت گرديد حالا این پیام شماره پروندش با شماره پرونده اظهارنامه الزام به تمکین فرق داره میخواستم بدونم اینا به هم مربوطن؟یعنی ازم شکایت کرده شوهرم و باید برم جواب پس بدم؟آخه من خونه ام 

خودمم مهریه ام رو گذاشته بودم اجرا و براش ابلاغیه اومده و رفتم اموالش هم معرفی کردم حالا میگم شاید هم به پرونده اجرام مربوطه لطفا اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنید.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره شکایت عدم تکمین ی شکایتیه ک شوهر از زن میکنه.

من خیلی اطلاعی ندارم ولی میدونم الان تو دادگاه شوهرت ازت شاکیه و باید جواب پس بدی

تازه اگر محکوم شدی بدون رضایتت شوهرت میتونه زن دوم بگیره

بگو من خونه بودم لجش دراومده الانم خونتی؟ چی میگه چ جالبه

آره من رفتم مهرمو اجرا گذاشتم افتاده رو لجبازی جالبه اون اشتباه کرده طلبکارم هست من اگه یه سری رفتارا از خودش و خانوادش نمیدیدم شاید این کارو نمیکردم ولی انتظار داشتن من‌ مفت مفت ببخشمش