2777
2789
عنوان

درد دندان بچه

1282 بازدید | 34 پست

پسرم سه سالو نیمه دوتادندون جلوش کلا ریخته شده که قابل ترمیم نیست چند روزه درد میکنه چیکار کنم براش؟باریچ میزنم مسواک میزنم کمی اروم میشه اگه دردش زیاد بشه چی؟؟؟

لایک

وقتی یه ادمی نظراتش با تو یکی نیست و اخلاقتون باهم نمیسازه صرفا "عقده ای و حسود و دشمن شما نیست اون یه شخصیت دیگست.کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmp بود دومی@pishi_mehrabon باهم دیگه مهربون باشیم♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر منم دندونش درد میکنه 

منم نمیدونم چکار کنم

روغن حنظل امتحان کردید؟من یبار با پنبه گذاشتم رو دندونش از طعمش حالش بهم خورد ولی زودی دردشو ساکت کرد 

شما امتحان کنید ببینید میزاره رو دندونش بمونه یا نه

دلم برات تنگ شده حسین

فک نمیکنم دکتر تو این سن بکشه دندوناشو، فقط سعی کن سرما نبینن، مرتب مسواک بزن براش ، اگ لثه هاش عفونت داره ببر دکتر مناسب سنش آنتی بیوتیک بنویسه ، شیرینی کمتر بده بخوره ، لیدوکائین و شربت مسکن بگیر تو خونه نگهدار اگ دردش گرفت استفاده کنه آروم بگیره.. تا ۶/۷ سالگی راه حلش همیناست...

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

سخت نیست کشیدن دندون بچه؟؟

کمتر دکتری تو این سن دوندونشو میکشه.برا پسر منو که نکشیدن گفتن بعدا دندونای دائمیش کج درمیاد حالا نمیدونم چقدر درسته.گفتن باید عصب کشی بشه

دلم برات تنگ شده حسین

فک نمیکنم دکتر تو این سن بکشه دندوناشو، فقط سعی کن سرما نبینن، مرتب مسواک بزن براش ، اگ لثه هاش عفون ...

لیدوکائین فقط اسپری داره ؟؟؟اره باید یه دوره بهش انتی بیوتیک بدم فردا میبرمش دکتر

پسر منم دندونش درد میکنه  منم نمیدونم چکار کنم روغن حنظل امتحان کردید؟من یبار با پنبه گذاشتم ...

اره اسمشو شنیدم فردا حتما‌میگیرم.....باریچ هم خیییلی بده به لثه و زبون بخوره کلی میسوزونه ولی وقتی درد میگیره بچم میگه بزار ...دلم‌کبابه براش

کمتر دکتری تو این سن دوندونشو میکشه.برا پسر منو که نکشیدن گفتن بعدا دندونای دائمیش کج درمیاد حالا نم ...

پسر من ۵سال و نیمه دندونش رو کشید البته جلو نبود گفت ۶۰ درصد خرابه و لقه ارزش نگه داشتن نداره جاش پایه گذاشت

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).