2777
2789
عنوان

درد دندان بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 34 پست
اره اسمشو شنیدم فردا حتما‌میگیرم.....باریچ هم خیییلی بده به لثه و زبون بخوره کلی میسوزونه ولی وقتی د ...

این نمیسوزونه ولی طعم بدی داره شاید بچه شما بزاره بمونه حالا امتحان کنید 

دلم برات تنگ شده حسین

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

لیدوکائین فقط اسپری داره ؟؟؟اره باید یه دوره بهش انتی بیوتیک بدم فردا میبرمش دکتر

ن گلم، آمپول ، پماد ، اسپری ، ژل...

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

شربت پروفن بده تا فرداببر دندانپزشکی اگر کشیدنی هست بکشن

باید ببرم مشهد پیش یه دکتر خیییلی خوب اگه خواستم بکشم ...ولی میترسم اذییت بشه اصلا بچه وامیسته برای کشیدن؟؟

پنج سالش بود بی حسی

پسر من کوچکه ...دندون اخریش یه خط سیاه افتاده کمی بزرگتربشه اگه اون خراب شد حتمابراش درست میکنم

پسرم دندوناش خیلی زود خراب شد دو ماه بعد درامدن پوسیده شدن از نه ماهگی چهارتای جلوش بقیشو با مسواک سالم نگه داشنم ولی چهارتای جلوخراب شدن

کمتر دکتری تو این سن دوندونشو میکشه.برا پسر منو که نکشیدن گفتن بعدا دندونای دائمیش کج درمیاد حالا نم ...

عصب کشی دندون شیری ربطی به عصب دندون دائمی نداره نه؟ولی دندون شیری که ریشه نداره عصبش کجاس

عصب کشی دندون شیری ربطی به عصب دندون دائمی نداره نه؟ولی دندون شیری که ریشه نداره عصبش کجاس

نه

منم همینو گفتم،گفتم دندون شیری که عصب نداره گفتن اگه عصب نداشت که درد نمیکرد دیگه قانع شدم 

دلم برات تنگ شده حسین

باید ببرم مشهد پیش یه دکتر خیییلی خوب اگه خواستم بکشم ...ولی میترسم اذییت بشه اصلا بچه وامیسته برای ...

من دندانپزشک اطفال تو کرج بردم تمام بچه ها بدون هیچ صدایی باشوروشوق میرفتن و میومدن بیرون دختر منم اصلا نمیترسه دکتر خوب پیدا کن نگران نباش

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
پسر من کوچکه ...دندون اخریش یه خط سیاه افتاده کمی بزرگتربشه اگه اون خراب شد حتمابراش درست میکنم پسر ...

مراقب دندوناش خیلی باش مسواکش رو مرتب بزن  دکتر خوب هم پیدا کن شاید نترسع بشینه درست کنن

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

دختر منم همینطوری بود خیلی اذیت میشد هر راهیم امتحان کردم خوب نشد آخرشم بهم دندانپزشک اطفال معرفی کردن بردم پیشش دندونش خراب بود درست کردن براش حالا دیگه از این به بعدم هر ماه میبرمش چکاپ تا اینطوری نشه شما هم حتما ببرش پیش یه دندانپزشک من پیش دکتر هلن جوانمرد بردم راضی بودم