2777
2789
شیرینی جات یعنی هرچی که شکر مصنوعی داره نخور،خوابتو تنظیم کن،آب زیاد بخور ،روزانه تحرک یا پیاده روی ...

ببخشید من پریودام منظمه و علائم دیگه تنبلی تخمدانو ندارم چندان ولی سونوگرافی گفت مختصرا تنبلی تخمدان داری.دکترم قرص دیان داد یه ورق.به نظرتون کامل رفع میشه با یه دور مصرف دارو؟خیلی نگرانم

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه فقط ویتامین ای شما هن دارین 

میشه شما علائمتونو بگین؟علائم کیستای تخمدانتون منظورمه

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
ببخشید من پریودام منظمه و علائم دیگه تنبلی تخمدانو ندارم چندان ولی سونوگرافی گفت مختصرا تنبلی تخمدان ...

تنبلی تخمدان یا پلیکیستیک اگر با دارو هم حل بشه باز همیشه هست،باید اصلاح سبک زندگی که بالا گفتمو داشته باشین تا مشکلی پیش نیاد و تخمک خوب بسازین

میشه شما علائمتونو بگین؟علائم کیستای تخمدانتون منظورمه

من جوش که از همون اول نیزنم وقتی گرمی میخورم موی زاید روی گلو که بعداز دخترم به وجود اومد و نرفت یه مقدار هم بعداز زایمان ریزش مو گرفتم که شفیقه چپم خالی شد رفتم دکتر زنان سونو کرد گفت چندتا کیست ریز داری تو دوتا تخمدان که چون شیر میدی پلی کیستسک نیستی اگه ننیدتدی بودی دیگه ننیدونم چه ربطی به شیردهی داره اخه

تنبلی تخمدان یا پلیکیستیک اگر با دارو هم حل بشه باز همیشه هست،باید اصلاح سبک زندگی که بالا گفتمو داش ...

ممنون از راهنمایی تون.فقط آخه من قبلا کیست که داشتم بخاطر همین هر سال برا کنترل میرم سونو.هیچوقت همچین چیزی نبود‌.تعحب میکنم یهویی همچین چیزی دیده شده.پارسال آبان چیزی دیده نشده بود ولی امسال چند هفته پیش رفتم اینو گفت.بازم ببخشید وقتتونو میگیرم🌸

نمیدونم ولی دکترها میگن درمان نداره یا عمل نیکنن یا ابشو میکشن همین شماهم دارین چند میله 

نمی‌دونم نرفتم دکتر ولی صد در صد دارم چون سینم متورم شده

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

نمیدونم ولی دکترها میگن درمان نداره یا عمل نیکنن یا ابشو میکشن همین شماهم دارین چند میله  

عزیزم شکل سینت تغییر کرده؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،