2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از راهنمایی تون.فقط آخه من قبلا کیست که داشتم بخاطر همین هر سال برا کنترل میرم سونو.هیچوقت همچ ...

کیست یه چیز عادیه نگران نباش،نیاز نیست انقد سونو برین،وقتی هورموناتکن تنظیم باشن اصلا کیست بوجود نمیاد،اصلاح سبک زندگی اولین کارش اینه که هورمونادو تنظیم میکنه،مثلا یه ماه که کیست داشتین شاید اون ماه شیرینیجات مصنوعی زیاد خوردین یا استرس داشتین یا تحرک نداشتین یا خوب نخابیدین،همه اینا باعثش میشن،جای نگرانی نیست

کیست یه چیز عادیه نگران نباش،نیاز نیست انقد سونو برین،وقتی هورموناتکن تنظیم باشن اصلا کیست بوجود نمی ...

آها ممنون از راهنمایی تون🌸قبلا یکی دو بار کیست داشتم.این سری سونو گفت تو هر دو تخمدانت مختصرا کیستای ریز هستش.واسه همین نگرانم.دکترم قرص دیان داد.نگرانیم از همین تنبلی تخمدانه.ولی پریودام منظمه و لاغرم.یکم پرموام و اون موقع که رفتم سونو شدید جوش زده بودم.

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚