2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان خوب شدین ریزش مو هم داشتین  

بعد ۴ ماه سونو دادم خوب شده بودم ولی بعد اون دو بار دچار  کیست اندومتریوز شدم که هیچ ربطی به اون کیستهای ریزم نداشت یه بار عمل کردم یه بارم دارو مصرف کردم 

من ریزش مو نداشتم ولی داروها رو بدن هر کس یه عوارض رو نشون میده 

هر ماه چندین تا فولیکول میاد که یکیش بزرگ میشه و تخمک آزاد میکنه،بهتون نگفت پلیکیستیک هستید؟وقتی دکت ...

میشه منوراهنمایی کنید انگار شما زیاد سردرمیارین 

اگه آزاد نشع بله،بهش میگن کیست فولیکولی که با پریود میرن،اگه هم یک درصد نرفتن با ال دی میرن،جای نگرا ...

من که کیست سینه دارم اگه قرص ال دی یخورم برام مشکلی پیش میاد 

میشه منوراهنمایی کنید انگار شما زیاد سردرمیارین 

شیرینی جات یعنی هرچی که شکر مصنوعی داره نخور،خوابتو تنظیم کن،آب زیاد بخور ،روزانه تحرک یا پیاده روی داشته باش،کاملا خوب میشن

شیرینی جات یعنی هرچی که شکر مصنوعی داره نخور،خوابتو تنظیم کن،آب زیاد بخور ،روزانه تحرک یا پیاده روی ...

شیرینی که اصلا نمیخورم ولی دختر یک و نیم ساله دارم ننیزاره شبا بخوابم شما هم کیست تخمدان داشتین 

شیرینی که اصلا نمیخورم ولی دختر یک و نیم ساله دارم ننیزاره شبا بخوابم شما هم کیست تخمدان داشتین  ...

میگم برای کیست سینه قرص میخوری؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

من که کیست سینه دارم اگه قرص ال دی یخورم برام مشکلی پیش میاد 

احتمال زیاد دکتر بهتون لتروزول میده،باید حتما از دکترتون با توجع به سونو و آزمایشاتون بپرسین بهتون دارو  میده که ضرر نداشته باشه