2777
2789

یا چیزی میشناسین که تو درمان افسردگی موثر باشه؟

من یکساله پیش افسرده شدم حالم هر روز بدترمیشه به هرچیزی فکرمیکنم حالم خراب میشه😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب یک روانشناس خوب پیدا کن برو پیشش پیش هر روانشناسی هم نرو، اینا که ادعای طب سنتی دارن همشون از دم کلاهبرداران حتی اونایی که مدرک پزشکی هم دارن و تو این زمینه فعالیت می‌کنند

طب سنتی واسه مشگلات گوارشی اصولا جواب میده فقط

اسی و دوستان بیایید تاپیک اخرم هدیه بگیرید کلی لوازم آرایش و پالت داره بدون قرعه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

برای من خوب بود ، افسردگی و استرس شدید ؛ شربت اسطوخودوس داد از داروخونه خریدم .. یه سری توصیه ها هم داشت از افتاب گرفتن ، تغذیه ، حتی دیدن و شنیدن چه نوع اهنگ و سریال ، ارتباط با خدا ، فهم واقعیت دنیا ، ایجاد اهداف جدید

خودمم نشستم به نوشتن و دنبال علت و راه حل گشتن 

تو هم برو ببین چه دارویی میده بسته به طبع بدنت

چرا افسرده شدی، منم افسرده م، ولی با قرص یکم درمان، حجامت هم بکن ۵۰ یا نهایتش۶۰, واسه خودت سرگرمی پیدا کن ، شغل، هرچیزی که تو همش یک جا نمونی افسردگیت بدتر میشه عزیز🌷منم افسردم چکار کنم 

چرا افسرده شدی، منم افسرده م، ولی با قرص یکم درمان، حجامت هم بکن ۵۰ یا نهایتش۶۰, واسه خودت سرگرمی پی ...

من نمیدونم والا☹بنظر خودم بی دلیل اخه مشکلی اطرافم نبود تاپیکهای قبلیم درباره همین افسردگیم هست حالم رو خیلی خراب کرده کلافه هم هستم نمیدونم اصلا چیکارکنم

شربت اسطوخودوس باید تجویز پزشک باشه نمیشه منم بخرم و استفاده کنم؟

بهتره مقدارش متناسب با طبع بدنت باشه ، میخوای از همون داروخونه های طب سنتی بپرس داروخونه هایی که اغلب کنار درمانگاه های طب ایرانی هستن

طبع بدن من خیلی سرد و تر هستش و خیلی باید رعایت کنم