2777
2789
عنوان

زندگی من.....

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 118 پست
ای دل تو خریداری نداری افسون شدی و یاری نداری 😂😂😂😂😂😂😂😂

هم نامهربونی هم افت جونی هم قدرم ندونیییی ندونییییی🤣🤣🤣🤣

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
دلی باید برقصه دلی باید برقصهعه🤣

هووووو بیاااااااااااا وسطططط قرررر بدهههه💃💃💃💃👯

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هووووو بیاااااااااااا وسطططط قرررر بدهههه💃💃💃💃👯

بلرزووووننننن💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
هم نامهربونی هم افت جونی هم قدرم ندونیییی ندونییییی🤣🤣🤣🤣

خوش میگذره بببببببله 

خوش میگذره 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

تقددددددددددددددددیم از صمیم قلبم به شما همه 💚💔💔💖💕💕💙💙💞💞❤️🥳🥳🥳🥳😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💔💖💕💙💞❤️💚💔💔💖💕😍😍😍😚😚😚😚😚😚😚😚😚😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💚💔💖💕💙💞❤️🥳🥳🥳🥳🥳🥳

خوش میگذره بببببببله  خوش میگذره 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بلللللللههههه بللللللههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣عر میزنیم بللله عر میزنیم بلللله

بلللللللههههه بللللللههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣عر میزنیم بللله عر میزنیم بلللله

اتصنسمیممیتتروککککچپریقفغعهکچوذاذ 

اینم ی آهنگه خارجیه😂😜😂 

@تخماتیک_هستم   لاکچری بیا😂😂😂😂😂😂

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
اتصنسمیممیتتروککککچپریقفغعهکچوذاذ  اینم ی آهنگه خارجیه😂😜😂  @تخماتیک_هستم   &nb ...

پناه بر گادددد

حتیحقونقتیحوقحیتیحیحیوحیوحیوطحیتحی

ابن معنیش لالیه 👌🏻👌🏻😂😂😂🤔

پناه بر گادددد حتیحقونقتیحوقحیتیحیحیوحیوحیوطحیتحی ابن معنیش لالیه 👌🏻👌🏻😂😂😂🤔

عررررررررررررررر 🤣😂🤣😂😂😂 ما دیگه کی هستیم

عررررررررررررررر 🤣😂🤣😂😂😂 ما دیگه کی هستیم

موجودات ناشناخته که هنوز کشف نشدن😑😂😂😂😂😂😂

@تخماتیک_هستم   آجی الان اذانه از خدا می‌خوام امضاش پای تموم آرزوهات باشه هرچی از خدا میخوای بهت بده کوچکترین گره تو زندگیت نداشته باشی روز تولدته ما رو هم دعا کن نفصم

ررررررررررررررررررررررریحان مرررررررررررررررررسی عشقمممممممممم مممممممممممممنون فدایییییییییییی داری قلبممممممممممی خواهررررررررررررررررررررر سپاس فررررررررررررررررراوان 💔🥳❤️💞💖💚😘🥳🥳🎉🎉🎉💙💔💖🥳🥳🥳🥳😚❤️💞❤️💞❤️💞💖💚🤩🤩🤩🤩🤩💔🥳🥳🥳🥳😚😚😚😚😘😘😘😘😘😘💕💖💚💚😍😍😍😍💙💔💔💙💔🥳😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤️💞❤️💞❤️💞❤️💞❤️💖💖💖🥳😘😍😍😍💕💖💕💖💕💖💕💖💕💖💙💔💕💖💚💚💚 تقدیم به تو مهرررررررررررررررررررررررررررررررررربون 💔💔💔😘😘😘😘

بلرزووووننننن💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️

💃💃💃💃💃💃

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود