2777
2789
عنوان

زندگی من.....

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 118 پست

واقعا نمیدونم چطورررررررر تشکررررررررررر کنم ولی یه دنیا از همتون ممنونم و درود میفرستم براتون 💚💚💔💖💖💙😘😘🥳🥳🥳💕💕💕💙💙❤️💞💞🎉🎉🎉💕💕💕💕😍😍💖💚💔❤️💞💞🎉🎉🎉💖💖💖💚💔💔💙❤️❤️💞💞🥳🥳🥳🥳😘😘😘😘😘😘😘😘😘💕💕💕💕💕💚💔💖😍💙❤️💞💙💕💕💕💕💕😘😘😘😘😘😘😘😘

@تخماتیک_هستم  

فقط بیا ادم شو لایک نکن 😂😂😂😂یه سال گنده تر شدی هنوز ادم نشدی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ماه_نازبالام     @پیراشکی_سوخته_     @دختر_پاییزم۲۴     بفرما ...

تولدش مبارک به تمام آرزوهاش برسه 🎉😻🥳🌟

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  
واقعا نمیدونم چطورررررررر تشکررررررررررر کنم ولی یه دنیا از همتون ممنونم و درود میفرستم براتون 💚💚...

مییینااااا همشششش وظیفه خواهرنست 😍😍😍😍💋

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
مرررررررررسی خیلی خوشحال شددددددددددددم امروز حالم خوب نبود سرپا شدم با تبریک هاتون عزززززززززیزمییی ...

فدااااااااا مدااااااتیم ک 

رفیق چارپایتیم مردم ازاره کی بودی تو 😂😂😂😂😂😂😂

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
تولدش مبارک به تمام آرزوهاش برسه 🎉😻🥳🌟

دلی باید برقصه دلی باید برقصهعه🤣

منم عشق همه عشق همه😂😂😂😂😂😂😂

آ ماشاااااالله 

اره تویی جیگررررررررر ( البته کلاه قرمزی)😂😂😂😂😂

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
باشه عززززززیزم سعی میکنم دست خودم نیست آجی 😆🤣😘😘😘😘😘😘😘😘😘

فددداااا سررررتتتتت💙💙💙💙

مییینااااا همشششش وظیفه خواهرنست 😍😍😍😍💋

وظیفه چیه از قلب هاییییییییی مهرررررررررربونتون هست از عششششششششششقتون به منه فدا همتتتتتتتتتتتتتتتتتون بشششششششششششششششم 💕💙💞❤️💕💙💞💞❤️😘😘😘😘😘💚💚🥳🥳🥳🥳💖❤️💞💙💕💖💔💚

این خانمم عشقه منه عسقه منهههه🤣🤣🤣😋😍😍😍

ای دل تو خریداری نداری افسون شدی و یاری نداری 😂😂😂😂😂😂😂😂

وظیفه چیه از قلب هاییییییییی مهرررررررررربونتون هست از عششششششششششقتون به منه فدا همتتتتتتتتتتتتتتتت ...

نششششششششیییییی عووووضی بمونی همه رو ب راه کج هدایت کنی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وظیفه چیه از قلب هاییییییییی مهرررررررررربونتون هست از عششششششششششقتون به منه فدا همتتتتتتتتتتتتتتتت ...

جوووون جوووونننن😍😍😍😍😍😍😍خدا نکنه عشق مننن