2777
2789
عنوان

زندگی من.....

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 118 پست
چندتا آهنگ بفرست من الان با لپتاپم میشه ها ولی تو فایلام گم شده

بذارم باید دانلود کنن

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

@تخماتیک_هستم  

میناااااااا کلللی مبارککککک باششششههه💋💋💋🌸💐🌸💐🌸💐🌸

ارزوهات خاطره شن 

تو مرحله جدید زندگیت بدون عر زدن بری جلوووووو😍😍😍😍😍😍😍😍😍خیلی دوستت دارم دختتتترررر💋💋💋

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خوشحال شدم و خییییییییییلی دوست دارم بهتررررررررین عززززززززززیز تررررررررین خواهررررر 💞💖💔..

کجاشوووو دیدی برات برنامه ها داررریم😍😍😍

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻
میییینااااااا بهههترریننن خوششششگلللللل تولدت پیشاپیش کلی مبارکمون باشششه کلی حالت خوب باشه اون بالا ...

مرررررررررررررررررسی عززززززززززززززیزمی آجی 😘😚😍❤️💔💖💞💙❤️🥳🥳💚💕 همچنین خوددددددت عشقمممممم 💕💚🥳❤️💙💞💖💔 یه دونه ای تشکرررررررررررررر 💔💖💕😍🥳💞💙❤️

@هیژه  

@عشق_انار  

@دختری_از_جنس_طلا  میمون بیا تولد داریم 

هر روزه تنگه غروب تو شهره ما....😂😂😂😂😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

@هیژه  

@عشق_انار  

@دختری_از_جنس_طلا  میمون بیا تولد داریم 

هر روزه تنگه غروب تو شهره ما....😂😂😂😂😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

مرررررررررررررررررسی عززززززززززززززیزمی آجی 😘😚😍❤️💔💖💞💙❤️🥳🥳💚💕 همچنین خوددددددت عشقمممممم  ...

میناااا بیا وسططططط اها اها بیا وسط حالا قرششششش بدههههه😍😍😍😍😍😍

@تخماتیک_هستم     لبه کاروووون چه گلباروووون 💃💃💃💃💃💃💃💃💥💥💥💥💥

مرررررررررسی خیلی خوشحال شددددددددددددم امروز حالم خوب نبود سرپا شدم با تبریک هاتون عزززززززززیزمییییییییی تکیییییی ❤️💙🥳😍💖💖💔💔💚😘😘😘😘😘🥳🥳🥳🥳🥳🥳

مرررررررررسی خیلی خوشحال شددددددددددددم امروز حالم خوب نبود سرپا شدم با تبریک هاتون عزززززززززیزمییی ...

باید حالمون خوب شه بین ما حال بد جا نداره میییینااااااا همیشششه بخنددددددد همیشششههه💙💙💙💙💙

گلیلیلیلیلیلیلی تولد تولد تولدت مبارک😂😂😂

هانی بیا وسط قررررررر بدیم با هم 

آقامون جنتلمنه جنتلمته 💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂😂😂

هانی بیا وسط قررررررر بدیم با هم  آقامون جنتلمنه جنتلمته 💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂😂😂

منم عشق همه عشق همه😂😂😂😂😂😂😂

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3
هانی بیا وسط قررررررر بدیم با هم  آقامون جنتلمنه جنتلمته 💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂😂😂

این خانمم عشقه منه عسقه منهههه🤣🤣🤣😋😍😍😍