2777
2789
عنوان

گردن دراز خوبه؟

327 بازدید | 15 پست

الان ی تاپیک دیدم میگفت گردن فلانی درازه عملی چیزی کرده؟

منم چن روزه حس میکنم گردنم درازه

اگه خوبه ب منم بگین افسردگیم رفع شه😂🥲🥲🥲🥲

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

گردن دراز؟😐💔

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منظورت کشیدس دیگه🤣🤣خیلی خوبه من خواهرشوهرام قداشون کوتاه وگردن کوتاه وقب قب دارن ....بعدخواهرشوهرم بزرگم ب شوخی داشت میگفت ب من گردن درازچیه مثه زرافه میمونه آدم....گردن مثه ماخوبه....البته باهم خیلی شوخی میکنیم....

دراز که نه، اگر بگیم گردن بلند و کشیده بله زیباست🥰☺

خداروشکر پس😂♥️

منظورت کشیدس دیگه🤣🤣خیلی خوبه من خواهرشوهرام قداشون کوتاه وگردن کوتاه وقب قب دارن ....بعدخواهرشوهرم ...

اره همین کشیده😂 خداروشکر ک خوبه

بله😍خودمم گردنم بلنده البته من کلا همه جام حالت کشیده دارن 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
بله😍خودمم گردنم بلنده البته من کلا همه جام حالت کشیده دارن 

منم ولی جدیدا شیکم کردم😅😅😅

منم ولی جدیدا شیکم کردم😅😅😅

کلا من از چیزا کوتاه مثل انگشت کوتاه گردن کوتاه دست کوتاه و ... بدم میاد بلند واقعا جذابه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
کلا من از چیزا کوتاه مثل انگشت کوتاه گردن کوتاه دست کوتاه و ... بدم میاد بلند واقعا جذابه

چ خوبه اینجوری فکر میکنی

من همیشه فک میکردم دستام خیلی درازن مثل مجید دلبندم هستم😂 ولی خب عادبممثلا مانتو میخرم استینش اندازمه

چ خوبه اینجوری فکر میکنی من همیشه فک میکردم دستام خیلی درازن مثل مجید دلبندم هستم😂 ولی خب عادبممثل ...

نه بابا از بس لابد گفتن دختر ریزمیزه و فلان😐کلا هیکل کشیده عالیه دیگه خب کمه مجبورن بگن ریز میزه و فلان و بسال وگرنه تموم دنیا میدونن قد بلند و کشیده بودن جذاب ترینه

نه بابا از بس لابد گفتن دختر ریزمیزه و فلان😐کلا هیکل کشیده عالیه دیگه خب کمه مجبورن بگن ریز میزه و ...

اره همین هی گفتن ریزه میزه 

اعتماد ب نفسم رفته

با اینکه کلا قدم ۱۶۵ متوسطم

اره همین هی گفتن ریزه میزه  اعتماد ب نفسم رفته با اینکه کلا قدم ۱۶۵ متوسطم

قدتم خوبه کوتاه نیستی نرمالی نه بابا اعتماد به نفس داشته باش من که دخترم ، دخترا این سبکی میبینم واقعا لذت میبرم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792