:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
بله😍خودمم گردنم بلنده البته من کلا همه جام حالت کشیده دارن
اگه ازم بپرسنمهم ترینچیزی که زندگی بهت یاد داده چیهمیگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
کلا من از چیزا کوتاه مثل انگشت کوتاه گردن کوتاه دست کوتاه و ... بدم میاد بلند واقعا جذابه
اگه ازم بپرسنمهم ترینچیزی که زندگی بهت یاد داده چیهمیگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
چ خوبه اینجوری فکر میکنی من همیشه فک میکردم دستام خیلی درازن مثل مجید دلبندم هستم😂 ولی خب عادبممثل ...
نه بابا از بس لابد گفتن دختر ریزمیزه و فلان😐کلا هیکل کشیده عالیه دیگه خب کمه مجبورن بگن ریز میزه و فلان و بسال وگرنه تموم دنیا میدونن قد بلند و کشیده بودن جذاب ترینه
اره همین هی گفتن ریزه میزه اعتماد ب نفسم رفته با اینکه کلا قدم ۱۶۵ متوسطم
قدتم خوبه کوتاه نیستی نرمالی نه بابا اعتماد به نفس داشته باش من که دخترم ، دخترا این سبکی میبینم واقعا لذت میبرم