2777
2789
عنوان

همکار احمقم از صبح تاحالا..(چندش)

341 بازدید | 18 پست

از ساعت هفت و نیم تا همین الان یکسره داره فین فین میکنه، عین بچه ها دستشو میکشه رو بینیش ولی نمیره سرویس کارشو بکنه، قبلا از رو مخ بازیا و دله بازیاشون گفتم بهتون که چقد بی فرهنگن، الان امروز بسیار عصبی ام، پر.یود هم هستم، خیلی داره رو اعصابم میره، اخه من به یه مرد 40 سساله با دوتا بچه که ادم دله ای هم هست منتظره سوژه پیدا کنه چی بگم؟ بگم بینیتو مث ادم بگیر..اه  اسیر شدما

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بدبخت سرما خورده چقد درکت پایینه

سرما نخورده! هررزو صبح همینه! بعد ادم سرما خورده نمیتونه دستمال استفاده کنه؟!

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
وای چه صبری داری بگو گمشو برو توالت حالمون بهم خورد

بعد نفر بالایی میگه درکت پایینه، بابا منم بینیمو عمل کردم همه فصلی صبح ها مشکل دارم، ولی اول صبح میرم سرویس اوکی میکنم، یارو حالمون رو بهم زد

به رییس اداره بگین کرونا داره نزاره بیاد سرکار شما هم میگیرینا

چند ماهه اکثر صبحا همین حالته بعد من چندشم میشه، کرونا هیچ نشونه ای ازش نداره؛ فقز فین فین فین؛ اه

احتمالا یا سرماخورده یا کروناس

بهترین حالتش حساسیته

با رفتن به سرویس کارش راه نمیوفته

باید قرص بخوره آنتی هیستامین

بهش بگو حساسیت داری فلان قرصو بخور‌ که خودت اذیت نشی لااقل

عاااای من درکت میکنم🤕

هیچی هم نمیشه بگی

چند روز پیش بیمارستان کار داشتم.تو سالن یه خانم کنارم نشسته بود مرتب بینیشو میکشید بالا.دیگه واقعا حالم داشت بد میشد.برگشتم کاملا محترمانه و با لبخند گفتم ببیخشید شما سرما خوردین؟گفت نه نترس آلرژی دارم.یه بسته دستمال تو کیفم بود دادم بهش و گفتم سرویس بهداشتی ته راهرو هست.

چپ چپ نگام کرد ولی پاشد رفت.

واییی خدا 😂😂خیلی خوب بود حالم خیلی بده اما خندم گرفت هیچی عزیزم توجه نکن بهش نمیتونی که چیزی بگی و ...

از رو بره؟ تازه خوشش میاد سر صحبت باز میکنه همزمان با فین کردن حرفم میزنه  

احتمالا یا سرماخورده یا کروناس بهترین حالتش حساسیته با رفتن به سرویس کارش راه نمیوفته باید قرص بخ ...

سرماخوردگی نیس، چندماهه اینجوریه، ولی خب منم بینیمو عمل کردم هر صبح میرم سرویس یا هروقت دیدم باید فین فین کنم میرم، طرف عین بچه هاست