از ساعت هفت و نیم تا همین الان یکسره داره فین فین میکنه، عین بچه ها دستشو میکشه رو بینیش ولی نمیره سرویس کارشو بکنه، قبلا از رو مخ بازیا و دله بازیاشون گفتم بهتون که چقد بی فرهنگن، الان امروز بسیار عصبی ام، پر.یود هم هستم، خیلی داره رو اعصابم میره، اخه من به یه مرد 40 سساله با دوتا بچه که ادم دله ای هم هست منتظره سوژه پیدا کنه چی بگم؟ بگم بینیتو مث ادم بگیر..اه اسیر شدما
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چند روز پیش بیمارستان کار داشتم.تو سالن یه خانم کنارم نشسته بود مرتب بینیشو میکشید بالا.دیگه واقعا حالم داشت بد میشد.برگشتم کاملا محترمانه و با لبخند گفتم ببیخشید شما سرما خوردین؟گفت نه نترس آلرژی دارم.یه بسته دستمال تو کیفم بود دادم بهش و گفتم سرویس بهداشتی ته راهرو هست.