2777
2789

سلام کسی هست که عفونتش خوب شده باشه..راه حلش چی بوده..من هرچی دکتر رفتم و پماد و اینا استفاده کردم فایده نداشته حتی دارو های گیاهی لطفا کمک کنین....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکسال عفونت شدید داشتم بیفایده یه ماما پیدا کردم شیافایی داشت دست ساز دونه ای 100میزاشت برام پسفرداش میرفتم در مباورد و شستشو میداد عفونتا میومد الان خوب شدم لاکتوفم مداوم بخور قطع نکن شیاف فیتو واژکسم سیاهدانس خوبه

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

توی اب جوش شیرینو اینام نشین خودتو باخاشون بشورا اما توش نشین رحمتو ابو میکشه به خودش عفونت بدتر میشه

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

من تو محلول آب و نمک یا آب و جوش شیرین یا آب و شامپو بچه می‌نشستم روزی یه ربع. لباس زیرم رو تند تند عوض میکردم و لباس تنگ هم نمیپوشیدم. لباس زیرم نخی بود و قبل استفاده اتوش میکردم. شلوارم نمیپوشیدم. خدا رو شکر زود خوب شدم. اما تو این محلولا طولانی مدت بشینی خشکی واژن بیاری احتمالا. من یه هفته ای خوب شدم

من رفتم دکترم کلی پماد و قرص داد ولی اصلا استفاده نکردم هنوز 

تو خونه لباس زیر نمیپوشم تحت هیچ شرایطی شلوار نخی و گشاد و راحت 

با شویند های مختلف اونجا رو نمیشورم فقط با آب و بعد حتما حتما باید تمیز خودتی خشک کنی 

واقعا همه ی ترشحات عجیب غریبم از بین رفته درد هم ندارم

آهان رفتم دکتر گفت خوراکی ها قندی خیلی مصرف میکنی باید دیگه نخوری مصرف ایناهم خییییییلی کم کردم 

عفونت قارچیه از من 

منم