عزیزم.ب نظرت من باردارم و اگ باردار نیستم کی باردار میشم اسمم سحره
محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولین چیزی که تو حسم گفت بارداری اگر هم نه ایشالله ۶ نوبت دیگه ۶روز یا ۶ماه یا ۶سال
مرسی عزیزم انشالله
محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
با خودت ذهن خونی تبریک میکنی؟ مم ذهن خونی تمرین کردم که گارد میگیرم یه سدحفاظی برا نخوندن ذهنم
سالها پیش انجمن خورشید خاوری بود. توی این حوزه عالی بود. کاربرایی بودن که نفوذ میکردن و سد دفاعی رو میشکونن قدرت بالایی داشتن. ولی این حس 6 ها بیشتر فیک هستن یا اونطوری نفوذ نمیکنن.
دیر اعتماد میکنید با هرکسی مثل خودش رفتار میکنی تنها چیزی که شد و اومد تو ذهنم
یس بیب
So you can suck my dick if you don't like my shit انگشت فاکم رو ب همع 🖕 😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂 اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس. بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂