2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 41 پست

عزیزم.ب نظرت من باردارم و اگ باردار نیستم کی باردار میشم اسمم سحره 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
ببین حسم میگه دردسر رو که برات درست میکنه  اما با کلی منت اون پول برمیگردونه😑

اهان اینم میگی لطفا

حسابمو شارژ میکنه عایا؟ ینی بدهیم به ایرانسل میده؟

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی هست به اسم هانی پات، یه اصطلاح تو حوزه امنیت، روح گمونم حتی قدرت تصویر سازی اشتباه برای شخص ...

با خودت ذهن خونی تبریک میکنی؟ مم ذهن خونی تمرین کردم که گارد میگیرم یه سدحفاظی برا نخوندن ذهنم

برا حاجت دلم لطفا ی صلوات مهمونم کنین🥺کاربری دس چند نفره 👻
اولین چیزی که تو حسم گفت بارداری اگر هم نه ایشالله ۶ نوبت دیگه ۶روز یا ۶ماه یا ۶سال

مرسی عزیزم انشالله 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
با خودت ذهن خونی تبریک میکنی؟ مم ذهن خونی تمرین کردم که گارد میگیرم یه سدحفاظی برا نخوندن ذهنم

سالها پیش انجمن خورشید خاوری بود. توی این حوزه عالی بود. کاربرایی بودن که نفوذ میکردن و سد دفاعی رو میشکونن قدرت بالایی داشتن. ولی این حس 6 ها بیشتر فیک هستن یا اونطوری نفوذ نمیکنن. 

نه، ولی راه بستن نفوذ و تصویرسازی برای اشتباه کشوندن طرف رو تقریبی یاد گرفتم.

بهرحال،اینم یه جور قدرته دیگه. 

موفق باشی. 

دیر اعتماد میکنید با هرکسی مثل خودش رفتار میکنی تنها چیزی که شد و اومد تو ذهنم

یس بیب 

So you can suck my dick if you don't like my shit        انگشت فاکم رو ب همع 🖕                                                       😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂                                                               اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس.                                                                            بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ                                                                                                                      هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂