So you can suck my dick if you don't like my shit انگشت فاکم رو ب همع 🖕 😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂 اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس. بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز.ارنست همینگوی.
عزیزم حس ششم رو لباس و اینا ضمانت نداره 😑💔 چندبار دیشب امتحان کردم
اوک
So you can suck my dick if you don't like my shit انگشت فاکم رو ب همع 🖕 😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂 اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس. بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂
الان داری به غذا فکر میکنی نمیدونم این اومد تو ذهنم اگه غلط بود که هیچ😂😂😂
☹
دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز.ارنست همینگوی.
عزیزم حس ششم رو لباس و اینا ضمانت نداره 😑💔 چندبار دیشب امتحان کردم
خو من چ جوریم ?? ینی چ شخصیتی دارم??
الان داری به غذا فکر میکنی نمیدونم این اومد تو ذهنم اگه غلط بود که هیچ😂😂😂
خب بزار ی جور دیگه بپرسم
بزرگ ترین دغدغه الانام رو اگه گفتی قبولت دارم
اسمم مریمه