2777
2789
عنوان

حس ششمی

149 بازدید | 41 پست

سلام من دیروز برای چند نفر اومدم حسم امتحان کردم درست دراومد برای چند نفر نه

میگم شمام بیاید بپرسید 

حتما زیرش اسمتون رو هم بنویسید تا بیشتر تمرکز کنم

کسی که اعتقادی نداره چیزی نپرسه و تاپیک رو ترک کنه

لباسم چ رنگیع ? 

So you can suck my dick if you don't like my shit        انگشت فاکم رو ب همع 🖕                                                       😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂                                                               اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس.                                                                            بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ                                                                                                                      هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان به چی فکر میکنم

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

اسم منم سمانه. ولی نمیدونم چی باید بگم بهت یا چی بپرسم. اگه در مورد من چیزی ب ذهنت میرسه بگو

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
عزیزم حس ششم رو لباس و اینا ضمانت نداره  😑💔 چندبار دیشب امتحان کردم

اوک

So you can suck my dick if you don't like my shit        انگشت فاکم رو ب همع 🖕                                                       😎نمیتونین منو محو کنین من جاودانع برمیگردم😎😂                                                               اگ با حرف زدن من نوع تایپ کردن من مشکل داری ب من چ مشکل من نیس.                                                                            بعضیام اینجا تعامل گفتگو میکنن😂نکشیمون جمونگ                                                                                                                      هی تو عارع خود تو ک تا اینجای امضام اومدی ماچ از طرف من💋😂

قدرت روح تون متوسطه پس

طرفم گاردشو بسته نفهمیدن و اشتپ گفتین

منم تتو اینجور تاپیک ها و پرمدعاهای حس 6 گارد میگیرم و اجازه نفوذ نمیدم. 

الان داری به غذا فکر میکنی نمیدونم این اومد تو ذهنم اگه غلط بود که هیچ😂😂😂

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               
عزیزم حس ششم رو لباس و اینا ضمانت نداره  😑💔 چندبار دیشب امتحان کردم

خو من چ جوریم ?? ینی چ شخصیتی دارم?? 

اسم منم سمانه. ولی نمیدونم چی باید بگم بهت یا چی بپرسم. اگه در مورد من چیزی ب ذهنت میرسه بگو

سمانه جان

روشنی تو زندگیت هست

قراره یه اتفاقی بیوفته تو زندگیت خوب یا بد بودنش معلوم نیست اما ایشالله خیره

الان داری به غذا فکر میکنی نمیدونم این اومد تو ذهنم اگه غلط بود که هیچ😂😂😂

خب بزار ی جور دیگه بپرسم

بزرگ ترین دغدغه الانام رو اگه گفتی قبولت دارم

اسمم مریمه