2777
2789
عنوان

کارت ب کارت؟

616 بازدید | 8 پست

بچه ها من ی کاره کارت ب کارت باید انجام بدم ولی عابر بانک نمیتونم برم رمز دومم ندارم ک از طریق گوشی انجامش بدم

اون دستگاه های کارتخوان ک مغازه ها دارن قابلیت کارت ب کارت دارن؟

بعد از کجا بفهمم وقتی از کارتم پول میکشم یا ... ب کدوم گوشیا پیام میرسه  جوری هست بشه مشخص کرد؟

دیگه رمز دوم نمیخواد که

با گوشیت کارت به کارت کن برات پیامک رمز پویا میاد. سریع رمز و بزن انجام میشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

با چه برنامه ای؟

من با آوانو انجام میدم

همسرم با آپ.

اپلیکیشن بانک ملت هم کارت به کارت داره اگه اونجا حساب دارید

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من با آوانو انجام میدم همسرم با آپ. اپلیکیشن بانک ملت هم کارت به کارت داره اگه اونجا حساب دارید

بعد ی سوال دیگه از کجا مطمئن شم پیامکای حسابی ک ازش خرید کردم ب گوشی خودم میره فقط یا یکی دیگه هم ممکن باشه بره؟

بعد ی سوال دیگه از کجا مطمئن شم پیامکای حسابی ک ازش خرید کردم ب گوشی خودم میره فقط یا یکی دیگه هم مم ...

موقعی که تو بانک حساب باز مبکنی ازت شماره تلفنی و میخواد که خط به نام خودت باشه. 

پیامک به اون خطی میره که به نام شماست