2777
2789
عنوان

کارت ب کارت؟

616 بازدید | 8 پست

بچه ها من ی کاره کارت ب کارت باید انجام بدم ولی عابر بانک نمیتونم برم رمز دومم ندارم ک از طریق گوشی انجامش بدم

اون دستگاه های کارتخوان ک مغازه ها دارن قابلیت کارت ب کارت دارن؟

بعد از کجا بفهمم وقتی از کارتم پول میکشم یا ... ب کدوم گوشیا پیام میرسه  جوری هست بشه مشخص کرد؟

دیگه رمز دوم نمیخواد که

با گوشیت کارت به کارت کن برات پیامک رمز پویا میاد. سریع رمز و بزن انجام میشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چه برنامه ای؟

من با آوانو انجام میدم

همسرم با آپ.

اپلیکیشن بانک ملت هم کارت به کارت داره اگه اونجا حساب دارید

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من با آوانو انجام میدم همسرم با آپ. اپلیکیشن بانک ملت هم کارت به کارت داره اگه اونجا حساب دارید

بعد ی سوال دیگه از کجا مطمئن شم پیامکای حسابی ک ازش خرید کردم ب گوشی خودم میره فقط یا یکی دیگه هم ممکن باشه بره؟

بعد ی سوال دیگه از کجا مطمئن شم پیامکای حسابی ک ازش خرید کردم ب گوشی خودم میره فقط یا یکی دیگه هم مم ...

موقعی که تو بانک حساب باز مبکنی ازت شماره تلفنی و میخواد که خط به نام خودت باشه. 

پیامک به اون خطی میره که به نام شماست