2777
2789

گفته ده جلسه آموزش 8 ملیون تا سه ماه هم پشتیبانی. یعنی با این ده جلسه کامل یاد میگیرم و میتونم کار کنم باهاش؟ نمیدونم چیکار کنم اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنین لطفا🙏🏻♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر من که کمی تجربه دارم ودوست دارم بهت کمک،کنم اینه که قبل اینکه این کلاسو بری واین همه هزینه کنی برو سالن هایی که مشتری زیاد دارن شاگردی کن زیر دستشون کلی تجربه میکنی چم خم کار دستت میاد تو که از،رنگ چیزی سر در نمیاری یهو بری اموزش ببینی واست سخته ،حتما حتما برو یه جا کار کن بعد کم کم سر خانواده شروع کن رنگای معمولی وتا حدودی چیزی دستت اومد برو اموزش حرفه ایی ببین

از نظر من که کمی تجربه دارم ودوست دارم بهت کمک،کنم اینه که قبل اینکه این کلاسو بری واین همه هزینه کن ...

من دو سال تو ارایشگاه شاگرد بودم 6-7 سال پیش الانم موهای خودم و مامانمو رنگ میکنم ارایشگاه اصلا نمیریم واسه رنگ. این خوبه یا بازم برم شاگردی؟ سنمم 28هست

بزار ازت چن تا سوال بپرسم ببینم در چه مرحله ایی هستی،

۱-اگر پایه دکلره هشت باشه تورنگ شماره نه یا ده هرچی بودبریزی روش چی میشه؟ 

۲-مشتری خیلی نمیخواد موهاش روشن بشه منظورم رنگ معمولی بدون دکلره پابه موهای خودش بور هست تقریبا، تو چه رنگ واکسیدانی انتخاب میکنی؟

۳-چطور دکلره بزاریم که موی مشتری نسوزه وپودر نشه،

۴-مشتری شیش ماه قبل دکلره داشته الان دوباره میخواد قسمتایی که در اومده رو دکلره کنه،تو چیکار میکنی؟اگر بخواد دوباره کل موهاشو دکلره کن تو چیکار میکنی؟

۵-این سوالها برای این نیس بگم من دانا هستم وتو چیزی نمیدونی من مث تو مراحل سخت رو گذروندم فقط میخوام بسنجم در چه حدی اگه کمکی راهنمایی چیزی ازدستم بر میاد دریغ نکنم