2777
2789

علت تمامی پریود نشدنها فقط و فقط کم تحرکی چربی خون بالا کبد چرب، هستش تا میتونین ورزش کنید پیاده روی برید تا هورمونهاتون درست کار کنند تجربه کردم میگم

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علت تمامی پریود نشدنها فقط و فقط کم تحرکی چربی خون بالا کبد چرب، هستش تا میتونین ورزش کنید پیاده روی ...

ولی من تحرکم زیاده هم تو خونه کار زیاد دارم و هم هر روز یا یه روز در میون پیاده روی دارم، اضافه وزنم ندارم، چربی خون و کبد هم ندارم، فقط تیروئید کم کار دارم که قرصمو دکتر ۴ ماه پیش دو برابر کرد بار اول ۵۲ روزه پریود شدم بار دوم خوب بود ولی این ماه پیاز درمانی هم کردم ولی پریود نشدم

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

حنا باید تو قسمت کف سرتون چند ساعتی بمونه.. زود برندارین

دیروز ۵ ساعت و نیم گذاشتم رو سرو موند الانم ساعت ۱۰ و نیم گذاشتم تا عصر بشورمش

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

ولی من تحرکم زیاده هم تو خونه کار زیاد دارم و هم هر روز یا یه روز در میون پیاده روی دارم، اضافه وزنم ...

خوب تیروئد میتونه مشکل ایجاد کنه دیابت هم چک کن اعصابتو هم اروم کن غذای سالم بخور کربوهیدراتو کم کن سبزیجات بخور

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
خوب تیروئد میتونه مشکل ایجاد کنه دیابت هم چک کن اعصابتو هم اروم کن غذای سالم بخور کربوهیدراتو کم کن ...

تیروئیدم دیروز آزمایش دادم، اعصابمم آرومه، غذا هم خیلی رعایت میکنم فست فود و قند و شکر و مواد کارخونه ای نمیخورم، سردیجات خیلی کم میخورم 

تیروئیدم دیروز آزمایش دادم، اعصابمم آرومه، غذا هم خیلی رعایت میکنم فست فود و قند و شکر و مواد کارخون ...

دکترت علتشو چی میگه من خودم پرولاکتینم بالا بود بخاطر اون پریود نمیشدم 

دکترت علتشو چی میگه من خودم پرولاکتینم بالا بود بخاطر اون پریود نمیشدم 

دکترم شهر دیگه اس اونم تو کلینیک سرش شلوغه اگه برم حتماً آمپول پروژسترون مینویسه که من نمیخوام بزنم

بله منم شنیدم...یه بارم پریودم عقب افتاده بود..امتحان کردم و پریود شدم..البته من پلی کیستیک هستم..

سلام عزیزم شما یه شب در میون حنا گذاشتی یا هر شب؟

سرتو حنا کنی شب تا صبح بمونه

سلام عزیزم شما چجوری استفاده کردی؟ پریود شدی؟

نمیدونم شب گذاشتن ش فرقی داره یا نه

من این ماه عقب انداختم تست هامم منفی بو دیگه تصمیم دارم کف پامو بذارم.

چون آزیترو و دیفن هیدرامین و اینا مصرف کردم احتمالا تاثیر اوناست .حنا کف پا سم و خارج می کنه از بدن